Головна Новини Світ США Трамп захопився військовою силою Росії
commentss НОВИНИ Всі новини

Трамп захопився військовою силою Росії

Екс-президент США Трамп назвав Росію «військовою машиною», яка перемогла Гітлера та Наполеона

21 лютого 2024, 13:00
Поділіться публікацією:

Колишній президент США Дональд Трамп в ефірі Fox News назвав Росію "військовою машиною", яка перемогла Наполеона та Гітлера, а також більшою країною порівняно з європейськими союзниками Вашингтона щодо НАТО. Як передає портал "Коментарі", про це пише "Bloomberg".

Трамп захопився військовою силою Росії

Дональд Трамп. Фото: із відкритих джерел

"Вони (росіяни – ред.) перемогли Гітлера. Вони перемогли Наполеона. Це військова машина", — заявив Трамп, коментуючи "протистояння" європейських союзників США щодо НАТО та Росії.

Дональд Трамп додав, що РФ також більша за європейські країни, і вказав на необхідність союзників Вашингтона по альянсу збільшити витрати на оборону, оскільки зараз різниця зі США становить 150 мільярдів доларів.

Колишній глава Білого дому також повторив фразу, яку він уже озвучував неодноразово про те, що за його президентства повномасштабне вторгнення російських військ в Україну не відбулося б, і сказав, що закликатиме європейських лідерів надавати Україні більше допомоги. Цікаво, що раніше Трамп заявляв, що США не повинні допомагати Україні – це справа Європи.

Читайте також на порталі "Коментарі" — чому трампісти в США загралися: до чого готуватись Україні.

Також видання "Коментарі" повідомляло – між російським диктатором Володимиром Путіним та екс-президентом США, який мріє повернутися до Білого дому Дональдом Трампом, відбулося цікаве перепасовування. Путін заявив, що РФ нібито вигідно, щоби на посаді президента залишився Джо Байден. Трамп блискавично відреагував, заявивши, що для нього це комплімент. Тим часом багато американських і європейських політиків, чиновників, військових, медіа припускають, що у разі приходу Трампа до влади той домагатиметься припинення російсько-української війни, чинячи тиск саме на Київ. Чи грають Путін та Трамп в одну гру? Чому останній так часто хвалить російського диктатора? Чи це все – передвиборний туман? Портал "Коментарі" із цими питаннями звернувся до експертів.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини