Головна Новини Світ США Трамп заснував "Офіс колишнього президента" у Флориді
commentss НОВИНИ Всі новини

Трамп заснував "Офіс колишнього президента" у Флориді

45-й президент США створив Офіс, який представлятиме його інтереси та займатиметься просуванням його політики у найближчі роки.

26 січня 2021, 11:21
Поділіться публікацією:

Екс-президент Дональд Трамп заснував офіційний офіс "колишнього президента" в окрузі Палм-Біч у Флориді, повідомляє видання FoxNews. Новостворена установа займатиметься листуванням, публічними заявами, виступами та іншою офіційною діяльністю Трампа.
Згідно з першою офіційною заявою Офісу, його місія — "просування інтересів Сполучених Штатів та виконання порядку денного адміністрації Трампа шляхом пропаганди та громадської активності".

Трамп заснував "Офіс колишнього президента" у Флориді

Заява Офісу Трампа. Фото: джерело

"Президент Трамп буде завжди і навіки чемпіоном для Американського Народу", — підсумував Офіс.

Відкриття Офісу відбулося 25 січня, саме в той день, коли демократи направили резолюцію про імпічмент Трампа на розгляд в Сенат. Розгляд почнеться 8 лютого, проте республіканці, чия підтримка необхідна для успішного голосування за резолюцію, все ще не дають свої голоси. Більш того, вони намагаються знайти баланс між своїми інвесторами-бізнесменами, які намагаються дистанціюватися від Трампа, і виборцями, що навпаки вимагають його підтримки.
Як повідомлялося раніше, Трампа звинувачують у "підбурюванні до заколоту" та організації зіткнень у Капітолії 6 січня. На думку, демократів, своїми заявами про невизнання результатів виборів у США, Трамп спонукав своїх прихильників виходити на збройні протести.
Процедура імпічменту була розпочата демократами, коли поповзли чутки про те, що Трамп збирається балотуватися на другий термін у 2024 році, проте його радник Джейсон Міллер спростував цю можливість, заявивши, що його єдина мета — це допомогти республіканцям повернути собі Палату представників та Сенат.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини