Головна Новини Світ США Трамп засумнівався у розумових здібностях Гарріс
commentss НОВИНИ Всі новини

Трамп засумнівався у розумових здібностях Гарріс

Дональд Трамп відмовляється від обіцянки проводити дебати "будь-коли і у будь-якому місці" та глузує з Камали Гарріс.

4 серпня 2024, 10:25
Поділіться публікацією:
Автор:
avatar

Slava Kot

Кандидат в президенти США Дональд Трамп розкритикував свою головну конкурентку віцепрезидентку Камалу Гарріс. Лідер республіканців заявив, що Гарріс бракує розумових здібностей та назвав її "тупою".

Трамп засумнівався у розумових здібностях Гарріс

Камала Гарріс та Дональд Трамп. Фото з відкритих джерел

Дональд Трамп накинувся на Камалу Гарріс, після того, як команда віцепрезидентки відхилила пропозицію республіканця проводити дебати на протрампівському телеканалі Fox News. Трамп опублікував низку дописів у своїй у соціальній мережі Truth Social з образами у бік Камали Гарріс.

Трамп глузував з Гарріс назвавши її "тупою", людиною з "низьким IQ", а також додав, що віцепрезидентці США бракує "розумових здібностей", щоб вийти на дебати.

"Хтось помітив, що Камала Гарріс не дає інтерв’ю? Це тому, що вона дійсно тупа! Вона не може правильно говорити без телесуфлера", — сказав Трамп, який сам постійно використовує телесуфлер на мітингах.

Politico зазначає, що особисті образи головного конкурента нагадують риторику Трампа, яку він використав проти Гілларі Клінтон під час виборчої кампанії у 2016 році.

Зазначимо, що Гарріс погодилась провести дебати, які були заплановані на 10 вересня на каналі ABC. Однак Трамп вважає, що попередні домовленості були укладені з Байденом, тому виставив Гарріс умови прийти на телеканал Fox News. Віцепрезидентка відповіла, що незалежно чи прийде Трамп, вона буде присутня на дебатах на ABC.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що Трамп критикує Гарріс за нібито неможливість визначити свою расову приналежність. Віцепрезидентка США відповіла на слова Трампа.

Також "Коментарі" писали про людину з найвищим інтелектом у світі.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.

Новини