Головна Новини Світ США Трамп заявив про готовність до дебатів із Гарріс, але є нюанс
commentss НОВИНИ Всі новини

Трамп заявив про готовність до дебатів із Гарріс, але є нюанс

Тим не менш, Трамп перерахував причини, через які він не братиме участі в дебатах

30 липня 2024, 10:08
Поділіться публікацією:

Колишній президент США Дональд Трамп заявив, що він, "ймовірно", зрештою проведе дебати з віце-президентом Камалою Гарріс перед виборами у листопаді, але він залишив можливість відмовитися від цього. Як повідомляє портал "Коментарі", про це повідомляє видання "The Hill".

Трамп заявив про готовність до дебатів із Гарріс, але є нюанс

Дональд Трамп. Фото: з відкритих джерел

"Відповідь – так, я, ймовірно, зрештою візьму участь у дебатах", — сказав Трамп провідній Fox News Лоре Інгрем і додав, що будь-які дебати мають проводитись до початку дострокового голосування.

Тим не менш, Дональд Трамп перерахував причини, з яких він не братиме участі, хоча Інгрем попередила, що це дозволить його критикам сказати, що він боїться. Трамп вказав на своє нібито лідерство у загальнонаціональних та спірних опитуваннях у штатах, хоча ці опитування показують близькі результати. Він також стверджує, що громадськість знає, які позиції обох кандидатів із цих питань.

"Відповідь — так, але я також можу навести докази на користь того, щоб цього не робити", — додав Трамп.

Він додав, крім того, йому не подобається заохочувати фейкові новини. Вони зароблять десятки мільйонів доларів на цих дебатах.

Трамп і президент Байден домовилися про два дебати, одних 27 червня та інші 10 вересня, організовані ABC News. Провальний виступ Байдена на червневих дебатах викликав заклики демократів до нього відмовитися від висування своєї кандидатури, що він і зробив на початку цього місяця, зіткнувшись із зростаючим тиском.

Гарріс отримала підтримку достатньої кількості делегатів, щоб стати кандидатом від демократів. З'їзд демократів відбудеться 19-22 серпня у Чикаго.

Читайте також на порталі "Коментарі" — ЄС уже готується до президентства Трампа: які кроки робитиме блок.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.

Новини