Головна Новини Світ США Трамп заявив, що міг би бомбити Москву
commentss НОВИНИ Всі новини

Трамп заявив, що міг би бомбити Москву

Якби Дональд Трамп був президентом США, то при нападі на Україну став би бомбити Москву, повідомляють слова американського політика ЗМІ.

29 травня 2024, 08:18
Автор:
avatar

Slava Kot

Поділіться публікацією:

Кандидат в президенти США Дональд Трамп відзначився черговою несподіваною заявою. Американський політик зазначив, що якби він був президентом і Росія напала на територію України, то США "бомбили б Москву". Таку ж саму долю Трамп нібито обіцяв Китаю, якби той вторгся на Тайвань.

Трамп заявив, що міг би бомбити Москву

Кандидат в президенти США Дональд Трамп. Фото з відкритих джерел

Як повідомляє видання The Washington Post під час приватних заходів зі збору коштів для своєї передвиборчої кампанії Трамп зробив заяви, які здивували деяких його донорів. Зокрема щодо можливості "бомбити" Москву та Пекін, якби він був президентом США.

"На одному заході він припустив, що бомбив би Москву та Пекін, якби Росія вторглася в Україну або Китай вторгся на Тайвань", — пише The Washington Post слова Трампа.

Також Трамп на політичному заході обговорював теми зовнішньої політики, інфляції та імміграції. 

Вибори в США заплановані на 5 листопада 2024 року. Головним конкурентом Трампа за крісло президента є чинний лідер США Джо Байден.

Нагадаємо, що Трамп не вперше робить несподівані заяви щодо війни в Україні. Колишній президент США кілька разів обіцяв, що закінчить війну в Україні за один день, проте коли Зеленський звертався публічно до Трампа, той не надавав жодного плану закінчення війни. Трамп лише заявляв, що знає Зеленського та Путіна, тому зможе їх схилити до миру.

Крім того, Росія вже вела війну в Україні та окупувала Крим і частину Донецької та Луганської області, у період правління Трампа з 2017 по 2021 роки.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв про останні результати опитування в ключових штатах щодо президентських виборів у США.

Також "Коментарі" писали, що Трамп наслідує Зеленського та закликав Байдена перед дебатами здати тест на наркотики.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини