Головна Новини Світ США Трамп знову пообіцяв завершити війну в Україні і назвав терміни
commentss НОВИНИ Всі новини

Трамп знову пообіцяв завершити війну в Україні і назвав терміни

Дональд Трамп знову готовий «завершити» війну в Україні. При цьому, за його словами, зробить він це швидко

14 червня 2024, 15:30
Поділіться публікацією:

Дональд Трамп заявив, що, у разі перемоги на президентських виборах, він завершить війну в Україні ще до вступу на посаду. Під час розмови на каналі IMPAULSIVE він знову підкреслив, що повномасштабної війни не було б, якби він залишався при владі.

Трамп знову пообіцяв завершити війну в Україні і назвав терміни

Дональд Трамп

При цьому Трамп вважає, що рішення про масштабний напад кремлівський диктатор Володимира Путін ухвалив після виведення військ США з Афганістану. Таке рішення політик назвав ганебним, підкресливши, що загинуло дуже багато людей.

Окрім того, Трамп також стверджує, що мав добрі відносини як з президентом України Володимиром Зеленським, так і з Путіним, але у відносинах з останнім був "жорстким". Крім того, він згадав про свою недавню розмову з колишнім чемпіоном UFC Хабібом Нурмагомедовим.

За його словами, боксер нібито сказав Трампу, що потрібно зупинити всі війни.

"І я думаю, що зупиню цю війну відразу після виборів. І якщо я виграю, я зупиню це дуже швидко, до прибуття в президентський офіс. Якщо це не закінчиться раніше",
- додав він.

Проте, EssentiallySports з посиланням на соціальні мережі повідомляє, що під час розмови Нурмагомедов просив його зупинити "палестинську війну".

Нагадаємо, портал "Коментарі" розповідав, що Дональд Трамп уже робив заявив із приводу завершення війни в Україні. Зокрема, він уже говорив про те, що зможе покласти край війні протягом 24 годин.

При цьому відомо, що Трамп не підтримував виділення допомоги Україні. На думку політологів, він змінив свою думку після того, як почав розуміти, що його виборці підтримують українців. Тобто, додають експерти, Трамп публічно змінив думку через свої меркантильні інтереси.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.

Новини