Головна Новини Світ США Трамп знову заговорив про Третю світову війну: у якому разі вона почнеться
commentss НОВИНИ Всі новини

Трамп знову заговорив про Третю світову війну: у якому разі вона почнеться

Дональд Трамп вирішив налякати американців, закликавши голосувати на виборах за себе

27 липня 2024, 07:35 comments1404
Поділіться публікацією:

Кандидат у президенти США від Республіканської партії Дональд Трамп заявив, що конфлікти на Близькому Сході можуть перерости у третю світову війну, якщо він програє вибори 2024 року. Як повідомляє портал "Коментарі", про це повідомляє "Fox News".

Трамп знову заговорив про Третю світову війну: у якому разі вона почнеться

Дональд Трамп. Фото: із відкритих джерел

Зазначається, що Дональд Трамп зробив це зауваження під час зустрічі з прем'єр-міністром Ізраїлю Біньяміном Нетаньяху у Флориді.

Екс-глава Білого дому сказав журналістам, що ймовірна кандидатка в президенти від демократів Камала Гарріс "гірша" у питаннях Близького Сходу, і заявив, що війна Ізраїлю з ХАМАСом у Газі може перерости у ширший регіональний конфлікт, якщо вона змінить Джо Байдена.

Ми побачимо, як це піде. Але якщо все вийде, якщо ми переможемо, це буде дуже просто. Все вийде. І дуже швидко. Якщо ми цього не зробимо, ви закінчите великими війнами на Близькому Сході. І, можливо, третьою світовою війною. . Зараз ви ближче до третьої світової війни, ніж будь-коли з часів Другої світової війни.

Ці слова пролунали на тлі дипломатичного спалаху між Гарріс і Нетаньяху, який відбувся після їхньої зустрічі в четвер.

У коментарях після зустрічі Гарріс повідомила, що вона сказала ізраїльському прем'єр-міністру, що "завжди гарантуватиме, що Ізраїль зможе захистити себе, у тому числі від Ірану та збройних формувань, що підтримуються Іраном, таких як ХАМАС і Хезболла".

"Я також висловила прем'єр-міністру своє серйозне занепокоєння масштабами людських страждань у Газі, включаючи загибель занадто великої кількості безневинних цивільних осіб. І я чітко дала зрозуміти, що серйозно стурбована жахливою гуманітарною ситуацією там", — додала вона, закликавши до припинення війни та звільнення. всіх заручників, що знаходяться в полоні ХАМАС.

Axios повідомило, що критика поведінки Ізраїлю у війні в Газі з боку Гарріс викликала у Нетаньяху роздратування. Прем'єр-міністр неодноразово заявляв, що бої мають продовжуватися, доки ХАМАС не буде ліквідовано, навіть якщо заручників буде звільнено.

Читайте також на порталі "Коментарі" — рейтинг тепер має піти вгору: хто підтримав Гарріс як кандидат на пост президента.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.

Новини