Головна Новини Світ США Трамп знову згадав про Путіна та назвав Байдена "ідіотом" (ВІДЕО)
commentss НОВИНИ Всі новини

Трамп знову згадав про Путіна та назвав Байдена "ідіотом" (ВІДЕО)

Дональд Трамп в котре вдався до словесних образ президента США Джо Байдена

10 березня 2024, 16:40
Поділіться публікацією:

Колишній американський президент та знову кандидат у президенти США Дональд Трамп під час зустрічі зі своїми прихильниками у штаті Джорджії назвав діючого президента США Джо Байдена "ідіотом".  

Трамп знову згадав про Путіна та назвав Байдена "ідіотом" (ВІДЕО)

Дональд Трамп (фото з відкритих джерел)

Виступаючи перед публікою Дональд Трамп знову накинувся на Джо Байдена. Мовляв, він не може гарантувати США безпеку, а ще згадав про президента Росії Володимира Путіна.

"Якщо у вас був би дійсно здібний президент, як я, то я хочу вам сказати, що ми були б у цілковитій безпеці. Тепер Путін говорить про ядерну зброю. І знаєте чому? Тому що він знає, що президентом США є ідіот, з яким він може впоратися", — заявив Трамп.

Нагадаємо, що "Коментарі" писали про те, що Трамп кинув виклик БайденуКолишній глава Білого дому Дональд Трамп викликав чинного президента США Джо Байдена на суперечки перед виборами в листопаді, незважаючи на те, що раніше сам ухилявся від низки республіканських праймеріз. 

Він додав, що закликає свого опонента до проведення дебатів у будь-який час, у будь-якому місці. У ході виборчої кампанії Дональд Трамп ухилився від п'яти дебатів зі своїми політичними опонентами. Він не брав участі в подібних заходах, що спричинило критику з боку колишнього кандидата Кріса Крісті, який у своїй рекламі назвав Трампа "куркою і невдахою".

Під час кампанії 77-річний Трамп критикував Байдена за словесні помилки та спотикання під час ходьби. Хоча самого колишнього президента також не застрахували від помилок під час виступів: нещодавно він переплутав Хейлі та колишнього спікера Палати представників Ненсі Пелосі. Та знову викликав Байдена на дебати після виходу Хейлі з президентських перегонів.



 



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини