Головна Новини Світ США Трамп кинув виклик Байдену: у президента США вже відповіли
commentss НОВИНИ Всі новини

Трамп кинув виклик Байдену: у президента США вже відповіли

Трамп викликав Байдена на дебати після виходу Хейлі з президентських перегонів

7 березня 2024, 09:25
Поділіться публікацією:

Колишній глава Білого дому Дональд Трамп викликав чинного президента США Джо Байдена на суперечки перед виборами в листопаді, незважаючи на те, що раніше сам ухилявся від низки республіканських праймеріз. Як передає портал "Коментарі", про це пише "Bloomberg".

Трамп кинув виклик Байдену: у президента США вже відповіли

Джо Байден та Дональд Трамп. Фото: з відкритих джерел

"Для блага нашої країни важливо, щоб ми з Джо Байденом обговорювали питання, які є життєво важливими для США та її громадян", — зазначив Дональд Трамп.

Він додав, що закликає свого опонента до проведення дебатів у будь-який час, у будь-якому місці.

У ході виборчої кампанії Дональд Трамп ухилився від п'яти дебатів зі своїми політичними опонентами. Він не брав участі в подібних заходах, що спричинило критику з боку колишнього кандидата Кріса Крісті, який у своїй рекламі назвав Трампа "куркою і невдахою".

Під час кампанії 77-річний Трамп критикував Байдена за словесні помилки та спотикання під час ходьби. Хоча самого колишнього президента також не застрахували від помилок під час виступів: нещодавно він переплутав Хейлі та колишнього спікера Палати представників Ненсі Пелосі.

"Я знаю, що Дональд Трамп бажає уваги та намагається розширити свою популярність поза базою MAGA. Якщо він так прагне бачити президента Байдена у прайм-тайм, йому не треба чекати! Він може приєднатися до десятків мільйонів американців, які завтра ввечері настрояться на перегляд State of the Union", — заявив представник кампанії Байдена Майкл Тайлер.

Читайте також на порталі "Коментарі" — що показав "супервівторок" у США: чи зміниться ситуація з наданням допомоги Україні.

Також видання "Коментарі" повідомляло — які зміни відбуваються всередині НАТО: чи потрібна Україні допомога військ Альянсу.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини