Головна Новини Світ США Трамп зрадів похвалі від Путіна
commentss НОВИНИ Всі новини

Трамп зрадів похвалі від Путіна

Дональд Трамп каже, що йому приємна похвала Володимира Путіна - це підтверджує, що його план із завершення війни в Україні спрацює

16 вересня 2023, 08:00 comments5197
Поділіться публікацією:

Колишній президент США Дональд Трамп не став заперечувати, що йому приємні слова російського диктатора Володимира Путіна, який оцінив прагнення представника Республіканської партії завершити російську війну проти України за одну добу. Як передає портал "Коментарі", про це колишній глава Білого дому заявив в інтерв'ю NBC News.

Трамп зрадів похвалі від Путіна

Дональд Трамп. Фото: із відкритих джерел

Дональд Трамп знову зробив заяву, яку він озвучував уже не раз про те, що йому знадобиться лише 24 години, щоб завершити війну в Україні. При цьому, як і раніше, Трамп не розкривав подробиці, як він збирається досягти своєї мети.

"Якщо я дам вам деталі, то втрачу всі свої козирі... Я сказав би певні речі Путіну. Я сказав би певні речі (Ред. – президенту Володимиру) Зеленському", – зазначив політик.

Зазначимо, виступаючи на Східному економічному форумі Путін, з одного боку, заявив, що йому все одно, хто стане наступним президентом США, тому що зовнішній курс Вашингтона все одно буде вороже налаштований проти РФ. Але, з іншого боку, він не може не похвалити слова Трампа про його намір врегулювати конфлікт протягом кількох днів.

У свою чергу, Трамп заявив, що йому приємно, що Путін вже зараз дає позитивні сигнали і хвалить його за готовність розпочати врегулювання. Це, на думку екс-президента США, зайве свідчення того, що він точно зуміє досягти своєї мети, і війна в Україні припиниться.

Читайте також на порталі "Коментарі" — 45-й президент США Дональд Трамп, який має постати перед судом для висунення йому звинувачень у справі про гроші за мовчання порнозірки Стормі Деніелс, продовжує нагнітати пристрасті навколо війни Росії проти України. За словами Трампа, якби він був президентом, Путін би не вторгся в нашу країну, а тепер російський президент нібито має можливість захопити всю Україну. Про що говорять такі заяви? Яке майбутнє, швидше за все, чекає на Трамп? Видання "Коментарі" із цими питаннями звернувся до експертів.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.

Новини