Головна Новини Світ США Трамп зробив нове зізнання про Путіна та вторгнення РФ в Україну
commentss НОВИНИ Всі новини

Трамп зробив нове зізнання про Путіна та вторгнення РФ в Україну

Дональд Трамп заявив, що Путін говорив йому про напад на Україну

сьогодні, 10:11
Поділіться публікацією:

Російський диктатор Володимир Путін давно виношував плани щодо вторгнення в Україну. Це могло б статися і раніше, але тоді диктатор відмовився від цієї ідеї, нібито через позицію екс-президента США Дональда Трампа. Як передає портал "Коментарі", про це розповів сам колишній голова Білого дому та кандидат-республіканець у президенти США Дональд Трамп, повідомляє The Telegraph.

Трамп зробив нове зізнання про Путіна та вторгнення РФ в Україну

Дональд Трамп. Фото: з відкритих джерел

Виступаючи на заході в мерії міста Оукс, на сході Пенсільванії, колишній президент підтвердив свої відносини з Путіним і заявив, що вторгнення в Україну ніколи не сталося б при ньому.

"Я чудово лажу з Путіним", — сказав Трамп своїм прихильникам, багато хто з яких був у кепках з гаслом "Зробимо Америку знову великою".

Коментуючи рішення Путіна про вторгнення, він сказав, що тоді його попередження вплинуло на господаря Кремля.

Трамп сказав, що у нього також були добрі стосунки з президентом України Володимиром Зеленським, і заявив, що він покладе край війні у Східній Європі ще до того, як його оберуть президентом.

"Байден нічого не зробив для цього — він навіть не розмовляв з Путіним більше року, — сказав він. — Це війна, яка має закінчитися, і я збираюся покласти край цій війні... Я збираюся спробувати покласти край цій війні як обраний президент" .

За словами політика, він має лише одну мету – домогтися, щоб масові загибелі людей припинилися.

Заяви Трампа прозвучали після того, як уривки з книги журналіста Боба Вудворда, що готується до виходу, "Війна" показали, що Трамп провів кілька бесід з Путіним після звільнення з посади президента. Один із таких контактів міг відбутися на початку 2024 року, коли Трамп наказав своєму помічникові залишити його офіс у резиденції Мар-а-Лаго, щоб провести телефонну розмову з Путіним. У книзі не розкривається, що обговорювали Трамп та Путін

Читайте також на порталі "Коментарі" — на Трампа знову полювали: деталі інциденту.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.

Новини