Головна Новини Світ США Трамп зробив нову заяву про війну в Україні та знову дав обіцянку
commentss НОВИНИ Всі новини

Трамп зробив нову заяву про війну в Україні та знову дав обіцянку

Трамп заявив, що якби він був президентом, то війни Росії проти України "ніколи б не сталося".

15 вересня 2024, 13:10
Поділіться публікацією:

Кандидат у президенти США від Республіканської партії Дональд Трамп знову заявив, що у разі його повторного обрання він зможе врегулювати війну в Україні. Про це Трамп сказав під час звернення до учасників 20-ї щорічної зустрічі Ялтинської європейської стратегії (YES).

Трамп зробив нову заяву про війну в Україні та знову дав обіцянку

Дональд Трамп (фото з відкритих джерел)

Трамп висловив упевненість, що конфлікт можна вирішити "за допомогою сили і мудрості". Він наголосив, що добре знає як президента Росії Володимира Путіна, так і президента України Володимира Зеленського, і вважає, що це питання потребує негайного врегулювання.

"Я дуже добре знаю президента Путіна, я дуже добре знаю президента Зеленського, і я думаю, що це врегулювання потрібно зробити, і ми повинні зробити це, і зробити це за допомогою сили і мудрості", – сказав Трамп.

Також він заявив, що якби він був президентом, то війни між Росією та Україною "ніколи б не сталося". Трамп вказав на важливість майбутніх виборів у США, зазначивши, що результати голосування можуть суттєво вплинути на хід цієї війни.

"Через 53 дні у нас вибори. Вони багато чого змінять, зокрема й щодо цієї війни", – підсумував кандидат від Республіканської партії.

Нагадаємо, що "Коментарі" писали про те, що Трамп хотів вийти з НАТО під час свого президентства. Генсек НАТО Єнс Столтенберг, який незабаром покине свою посаду, визнав, що складним днем під час перебування на його посаді було 12 липня 2018 року, адже тодішній президент США Дональд Трамп всерйоз розглядав можливість виходу з НАТО. 

За його словами, Трамп висловив категоричну незгоду з тим, що низка союзників витрачала недостатньо коштів на оборону. Столтенбнерг розповів, що у нього тоді відбулася нетривала розмова з тодішнім канцлером Німеччини Ангелою Меркель. У результаті було ухвалено рішення перервати зустріч.
 



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.

Новини