Головна Новини Світ США Трамп звинуватив Байдена у нерозумінні новітніх технологій і почав приймати пожертви у крипті
commentss НОВИНИ Всі новини

Трамп звинуватив Байдена у нерозумінні новітніх технологій і почав приймати пожертви у крипті

Кандидат Дональд Трамп є більш сучасним за президента Джо Байдена, він не цурається новітніх технологій. Зокрема, його виборчий штаб почав приймати пожертви у криптовалюті

23 травня 2024, 12:33
Поділіться публікацією:

Кандидат в президенти США Дональд Трамп став першим кандидатом від великої партії, який почав приймати пожертви на кампанію в крипті.

Трамп звинуватив Байдена у нерозумінні новітніх технологій і почав приймати пожертви у крипті

Дональд Трамп

Зокрема, відомо, що внести пожертву на підтримку президентської кампанії Дональда Трампа можна в активах, які підтримуються платформою Coinbase Commerce. А це означає, що донати на кампанію Трамп приймає у біткоїнах, Ethereum, Solana, USDC, XRP, Dogecoin, Shiba Inu, ApeCoin, Bitcoin Cash, Dai, а також Litecoin.

На сайті Трампа вказано, що всім прибічникам Трампа пропоную внести пожертви у крипті, щоб врятувати націю від провалів, які за час свого президенства допустив Джо Байден.

"У той час як Байден нагромаджує правила і бюрократію на всіх нас, президент Трамп готовий прийняти нові технології, які зроблять Америку знову великою",
— сказано на сайті.

При цьому відомо, що на початку травня Трамп провів зустріч із власниками NFT. Саме тоді ним було анонсоване рішення про те, що він прийматиме пожертви на свою виборчу кампанію у криптовалюті. Окрім того, кандидат в президенти США розкритикував Байдена за те, що він геть зовсім нічого не розуміє у тому, як працюють криптовалюти.

До речі, сам Трамп добре розуміється на криптовалютах. За даними аналітичної платформи Arkham Intelligence, він входить у ТОП-3 відомих особистостей, які інвестують у криптовалюти. Зокрема, Трамп  володіє найбільшим криптопортфелем, який оцінюють приблизно в 7 млн. доларів. За даними аналітиків, востаннє гаманець кандидата в президенти США був активним у грудні 2023 року, тоді з нього відправили 250 ETH на біржу Coinbase.

До речі, на першому місці рейтингу знаходиться канадський співак Джастін Бібер.

Нагадаємо, портал "Коментарі" розповідав, що Трамп використовує різні способи, щоб зібрати гроші на свою кампанію. Зокрема, продає навіть Біблії.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини