Головна Новини Світ США Третій за величиною виграш в історії США: американець зірвав джекпот у лотерею і не забрав гроші
commentss НОВИНИ Всі новини

Третій за величиною виграш в історії США: американець зірвав джекпот у лотерею і не забрав гроші

Виграшний квиток був куплений на заправній станції Speedway і продавець має право на грошовий бонус у розмірі 500 000 доларів

27 серпня 2022, 09:35
Поділіться публікацією:

У штаті Іллінойс у США чоловік виграв у лотерею 1,34 млрд доларів. Проте, навіть через місяць так і не забрав свій виграш. Про це повідомляє видання The Guardian.

Третій за величиною виграш в історії США: американець зірвав джекпот у лотерею і не забрав гроші

Лотерея. Фото з відкритих джерел

Американець придбав свій щасливий лотерейний білет у липні на заправці Speedway у Дес-Плейнс. Наприкінці місяця було підбито підсумки та названо ім'я переможця. З того моменту минуло більш як чотири тижні, але чоловік так і не забрав свої гроші.

Третій за величиною виграш в історії США: американець зірвав джекпот у лотерею і не забрав гроші - фото 2

Представники лотереї заявили, що, можливо, щасливчик, який зірвав джекпот. Гарольд Мейс, директор відділу лотереї в Іллінойсі, закликав усіх перевірити свої лотерейні білети, щоби швидше відшукати переможця.

Зазначається, що приз, який було розіграно 29 липня, є третім за величиною лотерейним виграшем в історії США. Переможець має рік, щоб заявити про себе і вимагати гроші.

Також представники лотереї заявили, що виграшний квиток купили на заправній станції й продавець має право на грошовий бонус у розмірі 500 000 доларів.

Раніше видання "Коментарі" інформувало про те, що у США чоловік виграв велику суму у лотерею. Тієї ночі він вийшов з готелю і попрямував у невідомому напрямку і зник, а невдовзі було знайдено його труп. Докладніше про це читайте у нашому матеріалі.

Також портал новин "Коментарі" писав про те, що в Австралії чоловік випадково виграв у лотерею 200 тисяч доларів. Коли його запитали, як він планує насолодитися своїм несподіваним успіхом, чоловік сказав, що поділиться нею зі своїми дітьми. Гравець із Нового Південного Уельсу, який побажав залишитися невідомим, купив свій виграшний квиток із двома послідовними номерами в агентстві новин Nambucca Head.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини