Головна Новини Світ США У Байдена розповіли, коли настане вирішальний момент у війні в Україні
commentss НОВИНИ Всі новини

У Байдена розповіли, коли настане вирішальний момент у війні в Україні

У Білому домі вважають, що найближчі тижні та місяці будуть вирішальними для України, особливо на Донбасі.

24 січня 2023, 16:25
Поділіться публікацією:

Для України найближчі тижні та місяці у війні з росіянами будуть вирішальними. Особливо це стосується битви за Донбас. Як передає видання "Коментарі", таку думку в інтерв'ю RMF висловив координатор стратегічної комунікації Білого дому з нацбезпеки та оборони Джона Кірбі.

У Байдена розповіли, коли настане вирішальний момент у війні в Україні

Джон Кірбі. Фото: Getty Images

Цю тему Кірбі торкнувся у контексті важливості постачання українським військовим танкам Leopard 2 та тривалої полеміки з цього питання між Варшавою та Берліном.

"Вони важливі зацікавлені сторони у підтримці оборонних потреб України, вони знають, що поставлено на карту, і дуже відкрито підтримують Україну. Ми всі знаємо, що найближчі тижні та місяці будуть вирішальними для України, особливо на Донбасі. І ми знаємо, що озброєння — це те, що й надалі буде потрібне українцям. Ми разом працюємо над тим, що доставити військову допомогу в найкоротші терміни", — зазначив Кірбі.

Читайте також на порталі "Коментарі" — сьогодні – рівно 11 місяців від початку повномасштабної російської агресії проти України. Є дані, що РФ готує нові масовані наступи. Які основні висновки можна зробити зараз? Які прогнози на найближче майбутнє в рамках російсько-української війни? Видання "Коментарі" із цими питаннями звернулося до експертів.

Також видання "Коментарі" повідомляло – у Німеччині продовжують "петляти" у питанні постачання танків в Україну. Нова версія – нібито ФРН не отримували від нашої країни заявки на постачання танків. Чого чекати від Німеччини в найближчому майбутньому? Чи розуміє її керівництво, що власноручно знищує імідж своєї держави? Видання "Коментарі" із цими питаннями звернулося до експертів.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!

690

24 січня 2023, 16:59

Розпродаж! Норвежська Термобілизна для українських холодів (лише 690 грн.)-----> https://e.vg/ntech


Новини