Головна Новини Світ США У Байдена серйозні проблеми з донорами: про що мова
commentss НОВИНИ Всі новини

У Байдена серйозні проблеми з донорами: про що мова

Частина донорів демократів заморозили свої пожертви

12 липня 2024, 21:14
Поділіться публікацією:

Частина великих донорів Демократичної партії США заморозили пожертви на суму близько 90 мільйонів доларів, поки Джо Байден не відмовиться від участі у президентських виборах.

У Байдена серйозні проблеми з донорами: про що мова

Байден планує продовжити виборчі перегони. Фото з відкритих джерел

Як пише видання The New York Times з посиланням на два поінформовані джерела, заморожені пожертви мали бути скеровані до Future Forward та PAC. Це звільнені від оподаткування організації, які американські політики використовують для фінансування кампаній.

За даними видання, деякі заморожені суми перевищують десятки мільйонів доларів.

Видання нагадало, що з початку виборчої кампанії Future Forward уже виділила 250 мільйонів доларів на телевізійну та цифрову рекламу на користь Джо Байдена.

Таким чином заморожені близько 90 мільйонів доларів є відчутним ударом по виборчій кампанії чинного президента США.

Також портал "Коментарі" писав, що чергова невдача американського президента Джо Байдена під час виступу, коли він назвав Володимира Зеленського Путіним, а Камілу Харріс Трампом, виглядає вже звичним елементом пейзажу, зазначив політолог, військовий Кирило Сазонов. На його думку, популярності перед виборами Байдену ці проколи точно не додають. Сазонов вважає, що прихильники Дональда Трампа святкують – вони мають бронебійний аргумент, адже не треба доводити, що твій кандидат кращий – достатньо того, що його опонент просто не може нормально виконувати свої обов'язки. Втім, він не виключив, що прихильники Трампа можуть рано радіти. На його думку, цілком можливо, що Демократична партія вже готова до впровадження свого сценарію перемоги на виборах.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.

Новини