Головна Новини Світ США У Білому домі повідомили, що Байден вимагатиме від Путіна
commentss НОВИНИ Всі новини

У Білому домі повідомили, що Байден вимагатиме від Путіна

30 грудня Путін та Байден проведуть переговори телефоном

30 грудня 2021, 00:15
Поділіться публікацією:

В четвер, 30 грудня очільник Сполучених Штатів Джо Байден телефоном спілкуватиметься  зі своїм російським колегою Володимиром Путіним. Під час телефонних перемовин американський президент ставитиме вимогу, аби були відведені російські військові підрозділи від українських кордонів.Про це інформує в соціальних мережах американський журналіст Джек Детч.

У Білому домі повідомили, що Байден вимагатиме від Путіна

Джо Байден та Володимир Путін (фото з відкритих джерел)

Він посилається на подробиці спілкування з високопосадовцем адміністрації Байдена, який розповів кілька подробиць майбутньої телефонної розмови двох лідерів великих країн – США та Росії.

Зокрема, Сполучені Штати будуть вимагати, аби 100-тисячне російське військове угрупування повернулося  в свої зони, де вони здійснюють довгострокову підготовку.

 Разом з тим, Америка напрацьовує з європейськими партнерами санкції стосовно РФ. Вони будуть введені в дію, якщо Росія таки повномасштабно вторгнеться на українські території.

Нагадаємо, що "Коментарі" інформували про те, що Байден дуже лаконічно прокоментував можливість зустрічі з Путіним у січні. У той час як Кремль через підконтрольні собі ЗМІ вже розповідає про переговори Путіна з Байденом, призначені на 10 січня 2022 року в Білому Домі вельми стримано реагують на такі повідомлення. Так, відповідаючи на запитання журналіста, чи відбудеться така зустріч, президент США Джо Байден відповів: "Побачимо", давши зрозуміти, що остаточне рішення ще не ухвалене. На 10 січня заплановані переговори щодо безпеки між США та Росією, на яких ключовою темою стане обговорення питання України. Так от того дня теоретично може відбутися зустріч Байдена з Путіним.

 



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини