Головна Новини Світ США Байден дуже лаконічно прокоментував можливість зустрічі з Путіним у січні
commentss НОВИНИ Всі новини

Байден дуже лаконічно прокоментував можливість зустрічі з Путіним у січні

Зустріч Байдена з Путіним теоретично можлива, але Білий Дім продовжує зберігати інтригу

29 грудня 2021, 07:54
Поділіться публікацією:

У той час як Кремль через підконтрольні собі ЗМІ вже розповідає про переговори Путіна з Байденом, призначені на 10 січня 2022 року в Білому Домі вельми стримано реагують на такі повідомлення. Так, відповідаючи на запитання журналіста, чи відбудеться така зустріч, президент США Джо Байден відповів: "Побачимо", давши зрозуміти, що остаточне рішення ще не ухвалене. Як повідомляє портал "Коментарі", про це повідомляє "Reuters".

Байден дуже лаконічно прокоментував можливість зустрічі з Путіним у січні

Джо Байден. Фото: MediaSapiens

На 10 січня заплановані переговори щодо безпеки між США та Росією, на яких ключовою темою стане обговорення питання України. Так от того дня теоретично може відбутися зустріч Байдена з Путіним.

При цьому офіційний Вашингтон вважав за краще зберегти інтригу, відмовившись відповідати на уточнюючі питання, чи мав на увазі Байден своєю відповіддю "Подивимось" зустріч саме з Путіним чи взагалі переговори щодо безпеки американської та російської сторін.

Читайте також на порталі "Коментарі" — глава МЗС Росії Сергій Ларов розповів про кілька етапів переговорів між РФ і США з питань безпеки. Ларов зазначив, що має відбутися кілька треків переговорів, які відбудуться у першій половині січня 2022 року. При цьому в МЗС Росії відмовилися відповідати, в якому форматі будуть ці переговори і чи відбудеться очна зустріч Байдена з Путіним.

Також видання "Коментарі" повідомляло — Сергій Лавров заявив, що США можуть готувати в Україні "маленьку війну" . Свої міркування глава МЗС Росії пояснив тим, що в Україну продовжує постачати багато сучасного озброєння на мільярди. До того ж, зазначив Ларов, США активно підігрівають мілітарні настрої всередині українського суспільства.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини