Головна Новини Світ США У Білому домі виступили з тривожною заявою про "загрозу нацбезпеці" США
commentss НОВИНИ Всі новини

У Білому домі виступили з тривожною заявою про "загрозу нацбезпеці" США

13 лютого Сенат США схвалив законопроєкт з допомогою Україні

14 лютого 2024, 20:31
Поділіться публікацією:

 У Палаті представників США попередили про серйозну загрозу національній безпеці. Інформацію про це підтвердив чиновник із Білого дому. Більше подробиць  розповів радник президента США з питань національної безпеки Джейк Салліван

 У Білому домі виступили з тривожною заявою про "загрозу нацбезпеці" США

Джейк Салліван (фото з відкритих джерел)

У своїй заяві Салліван уточнив, що брифінг із ключовими законодавцями призначено на 15 лютого

"Я не в змозі сказати що-небудь ще", — відповів він.

Також Салліван заявив, що сьогодні адміністрація Байдена пішла далі і застосувала більш творчі та стратегічні підходи до розсекречення розвідувальної інформації в національних інтересах США, ніж будь-яка інша адміністрація в історії.

"Я впевнений, що президент Байден своїми рішеннями, які він ухвалює, забезпечуватиме безпеку американського народу в майбутньому", — заявив Салліван.

Також заявив, що вірить у можливості щодо захисту національної безпеки США.

Нагадаємо, що "Коментарі" писали про те, що республіканці посилюють тиск на Джонсона через допомогу Україні. В Сенаті республіканці посилюють тиск на спікера Палати представників Майка Джонсона, який хоче виносити законопроєкт про допомогу Україні на голосування, прикриваючись занепокоєнням через "міграційне" питання у США.

У матеріалі йдеться, що Джонсон раніше зробив "незвичний крок" та розкритикував законопроєкт щодо України, Ізраїлю і Тайваню за кілька хвилин до того, як сенатори провели три вирішальні процедурні голосування, щоб прийняти закон.

Джонсон за 20 хвилин до початку голосування опублікував заяву, де заявив, що сенаторам "слід було повернутися до накресленої межі, щоб включити до неї реальні положення щодо забезпечення безпеки кордонів, які справді допомогли б покласти край тривалій катастрофі".

 



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!

Ігор

14 лютого 2024, 22:25

Супер! Вони вже розсекречували інформацію про готовність Путіна напасти - результат ми знаємо. Зараз здогадатись про загрозу не важко: втрата гегемонії США і формування багатополярного світу. Це вже відбулось.


Новини