Головна Новини Світ США У Чикаго чорний бездомний зарізав аспірантку, яка писала дисертацію про те, як юстиція США пригнічує не-білих
commentss НОВИНИ Всі новини

У Чикаго чорний бездомний зарізав аспірантку, яка писала дисертацію про те, як юстиція США пригнічує не-білих

Звинувачуючи білих в упередженнях щодо расових меншин, американка стала жертвою представника такої ж меншини

7 липня 2021, 19:47 comments1482
Поділіться публікацією:

Неоднозначне вбивство сталося в Чикаго (США): чорний бездомний зарізав аспірантку Массачусетського університету з іншої расової групи. Звичайне явище в США, якби не один нюанс — 31-річна уроджена ізраїльтянка Анат Кімчі працювала над докторським ступенем в галузі кримінології та кримінального правосуддя в Університеті Меріленда. Як це модно останніми роками в США, будь-яка наукова і ненаукова проблематика повинна зачіпати расові питання і стосуватися уявної чи реальної дискримінації расових меншин у всіх сферах і нібито інституційного расизму білих.

У Чикаго чорний бездомний зарізав аспірантку, яка писала дисертацію про те, як юстиція США пригнічує не-білих

Аспірантка Анат Кімчі, фото з відкритих джерел

Не оминула расових питань у своїй так і не закінченій науковій праці й Анат, описуючи, як судова система США нібито пригнічує кольорові меншини. Про це повідомляють американські ЗМІ і соцмережі правого політичного спектру. Своєю чергою в інтерв'ю "The Chicago Sun Times" керівництво Кімчі схарактеризувати її як "видатного вченого".

Кімчі приїхала в Чикаго до своїх друзів і під час прогулянки по місту була зарізана 40-річним чорношкірим бездомним Тоні Робінсоном. Після затримання злочинця виявилося, що він був причетний у червні ще до двох збройних нападів на жінок, важко поранивши одну з них.

Під час свого останнього нападу злочинець розжився тільки светром Анат, який кинув під час переслідування очевидцем події.  Анат Кімчі отримала смертельне ножове поранення, а історія нападу на неї стала досить резонансною в США. Правда, частина американських видань спочатку промовчали про расу злочинця або не вдавалися в подробиці наукової дисертації Анат. Причину нападу заарештований Робінсон так і не зміг чітко пояснити, сказавши, що йому нічого не потрібно було від Анат, чого у нього немає.

З початку року в мегаполісі Чикаго було скоєно вже близько 2 тисяч вбивств і збройних нападів, проте поліція Чикаго вважає проживання в місті "досить безпечним".

Зазначимо, що публікація статистики злочинів в США у багатьох штатах в останні роки була юридично криміналізована, через те, що вона демонструє африканці і латиносами скоюють у рази (а іноді в десятки разів) більше злочинів, особливо тяжких, у порівнянні з білими й азіатськими расовими групами.

Нагадаємо, що перша особа США Джозеф Байден офіційно визнав вбивство вірмен у 1915 році в Османській імперії геноцидом за етнічною ознакою.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!

Тато

8 липня 2021, 00:01

В семье каждого подобного толераста надо чтобы чернокожий кого-то грохнул --------- и может тогда этот идиотизм - прогибаться под быдлом, - может быть, закончится. Мир сошел с ума после прошлого лета, когда придушили в США наркомана и бандюка. И это схождение с ума - работа либерастов-демократов, которым хватило ума напрячь для своих меркантильных политических целей всякую обездоленную и угнетаемую шушеру - негров, женщин, бомжей, пидаров и т.д. и т.п.

Тато

7 липня 2021, 23:55

Ну и правильно сделал.

ККК

7 липня 2021, 20:37

Какая хорошая новость!))) Черномазый зарезал паршивую жидо... еврейку))) Защищайте и дальше черномаз... животных и они америку вместе с пидорасами раком поставят! Место негров или в африке или в колодках рабов!


Новини