Головна Новини Світ США У Демпартії поставили ультиматум Байдену: про що йдеться
commentss НОВИНИ Всі новини

У Демпартії поставили ультиматум Байдену: про що йдеться

За інформацією NYT, спонсори демократів заморозили $90 мільйонів до виходу Байдена з президентських перегонів

13 липня 2024, 08:55 comments1215
Поділіться публікацією:

Декілька великих спонсорів Демократичної партії США заморозили пожертвування на суму $90 млн доти, доки Джо Байден не зніметься з президентських перегонів, а партія не знайде йому заміну. Як передає портал "Коментарі", про це пише The New York Times, посилаючись на обізнані джерела.

У Демпартії поставили ультиматум Байдену: про що йдеться

Джо Байден. Фото: з відкритих джерел

Співрозмовники видання наголосили, що рішення є прямим наслідком провальних дебатів Джо Байдена з його політичним конкурентом Дональдом Трампом.

За словами співрозмовників NYT, заморожені внески включають "численні восьмизначні зобов'язання". Імена донорів, які вирішили відкликати обіцяні чеки, не називаються. Консультант комітету сказав, що очікує на повернення донорів, як тільки "поточна невизначеність" буде вирішена.

Future Forward, як зазначає NYT, була призначена передвиборчим штабом Байдена провідним комітетом підтримки на ранніх етапах президентської кампанії і вже оголосила про резервування 250 мільйонів доларів на телевізійну та цифрову рекламу. Її запуск заплановано на серпень – після з'їзду Демократичної партії, де фінально затверджується кандидат у президенти.

Також джерела кажуть, що демократичний комітет політичних дій Future Forward, який збирає кошти на передвиборчу кампанію Байдена, ще перед дебатами планував зібрати понад $700 млн, проте на цей час було зібрано лише $430 млн.

Ще одне джерело, близьке до Future Forward, сказало, що комітет ухиляється від ухвалення важливих стратегічних рішень доти, доки не стане ясно, хто очолюватиме передвиборчу гонку.

Читайте також на порталі "Коментарі" — чи справді Байден має хворобу Паркінсона: президентський лікар дав відповідь.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.

Новини