Головна Новини Світ США У Голлівуді в четвертий раз розбили зірку Трампа
commentss НОВИНИ Всі новини

У Голлівуді в четвертий раз розбили зірку Трампа

Пояснюючи свої дії, зловмисник заявив, що протестує таким чином проти несправедливої економічної політики президента США

31 жовтня 2020, 15:37
Поділіться публікацією:

На Алеї слави в Голлівуді в черговий раз пошкодили зірку Дональда Трампа. Зловмисник використовував гострий предмет типу кирки, розбивши вщент позолочений напис на об'єкті. Завдати шкоди зірці намагаються вже вдруге за місяць і четвертий в цілому. Після вандальського нападу 3 жовтня об'єкт обнесли парканом і накрили фанерним щитом, але для лиходія і це не стало перепоною. Відео інциденту публікує TMZ.

У Голлівуді в четвертий раз розбили зірку Трампа

Поліція повідомляє, що є всі підстави вважати, що до псування зірки має відношення одна і та ж особа. На початку місяця під час вандальських дій на Алеї слави був затриманий чоловік в костюмі Халка, який просто поцяткував зірку. Суд виніс постанову про відшкодування заподіяної їм шкоди в 5 тис дол США.

Пояснюючи свої дії, зловмисник заявив, що протестує таким чином проти несправедливої економічної політики президента США.

Зірка Трампа з'явилася на Алеї слави тринадцять років тому, у 2007 році, після того, як Дональд Трамп, на той момент успішний бізнесмен став продюсером конкурсу "Міс Всесвіт", а також реаліті-шоу The Apprentice. З того часу місце стабільно опоганюється вандалами. Зірку обливали червоною фарбою кольору крові, покривали лайками і свастикою. У 2018 році зірку хотіли перенести в інше місце, але на цей час все залишилося без змін.

Раніше "Коментарі" писали про те, що Музей мадам Тюссо в Берліні відправив Трампа в "смітник".




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини