Головна Новини Світ США У Колорадо невідомий відкрив стрілянину: багато загиблих
commentss НОВИНИ Всі новини

У Колорадо невідомий відкрив стрілянину: багато загиблих

Прес-секретар Білого дому Джен Дженніфер Псакі заявила, що президент США Джо Байден проінформований про подію

23 березня 2021, 05:39
Поділіться публікацією:

В американському штаті Колорадо, в супермаркеті, невідомий відкрив стрілянину. В результаті інциденту загинули десять осіб, включаючи одного поліцейського.

У Колорадо невідомий відкрив стрілянину: багато загиблих

Стрільба (фото з відкритих джерел)

Про це повідомляє WSJ з посиланням на джерела.

Трагедія сталася в магазині King Soopers на півдні міста Боулдер. За даними видання, підозрюваного зловмисника вже затримали. Офіційно ця інформація поки не підтверджена. У мережі з'явилося відео, на якому видно, як поліцейські виводять з будівлі чоловіка в наручниках, він із закривавленою ногою.

Своєю чергою прес-секретар Білого дому Джен Дженніфер Псакі заявила, що президент США Джо Байден проінформований про подію.

"Президент був проінформований про стрілянину в Колорадо, і його команда буде тримати його в курсі в міру розвитку подій", — написала Дженніфер Псакі у своєму твіттері.

Раніше місцеві ЗМІ повідомляли, що, щонайменше шестеро людей, включаючи одного співробітника поліції, стали жертвами стрілянини продуктовому магазинові King Soopers в Боулдері.

Нагадаємо, дві стрільби відбулися в спа-салонах в Атланті, які перебувають через дорогу один від одного. Були вбиті чотири жінки. Ще одна стрілянина сталася в масажному салоні в окрузі Черокі на північ від Атланти, де три людини були вбиті, ще двоє отримали поранення. У лікарні два з них померли. За кілька годин правоохоронці затримали підозрюваного у стрільбі в Черокі — зазначається, що це 21-річний Роберт Аарон Лонг з Вудстока. Повідомляється, що поки немає ніяких вказівок на мотив. Чиновники округу Черокі розповіли, що поки невідомо, чи пов'язані ці події між собою, але вони розглядають таку можливість.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини