Головна Новини Світ США У Конгресі назвали прізвище людини, через яку блокується допомога Україні
commentss НОВИНИ Всі новини

У Конгресі назвали прізвище людини, через яку блокується допомога Україні

Пакет допомоги необхідно схвалити протягом тижня

15 листопада 2023, 13:42 comments3037
Поділіться публікацією:

Конгрес США має якнайшвидше узгодити новий пакет військової допомоги Україні. Не можна відкладати це питання на місяць та більше. Його потрібно закрити протягом тижня, інакше Київ опиниться у вкрай "небезпечному становищі". Те, що зараз відбувається у Конгресі – це політика, яку розігрують прихильники Дональда Трампа. Він єдина людина, кому це на руку. Як повідомляє портал "Коментарі", таку заяву зробив представник демократів Адам Сміт на саміті Politico Defense.

У Конгресі назвали прізвище людини, через яку блокується допомога Україні

Конгрес США. Фото з відкритих джерел

Конгресмен зазначив, що затягування з постачанням необхідного озброєння позначиться на полі бою в Україні. США повинні прийняти допомогу у листопаді чи грудні, але Конгресу слід не зволікати з рішенням.

Адам Сміт оскаржив думку деяких республіканців у Конгресі про те, що затримка у необхідному рішенні щодо України пов'язана із внутрішніми проблемами США. Зокрема, із забезпеченням безпеки південного кордону. За його словами, такі пояснення не повинні навіть сприйматися всерйоз.

На думку Сміта, головною причиною антиукраїнської риторики в США є Дональд Трамп, якому не подобається Україна.

Читайте також на порталі "Коментарі" — Палата представників (нижня палата парламенту США) продовжила тимчасове фінансування уряду, щоб уникнути зупинення його роботи (шатдауну). У законопроекті, який тепер вирушає до верхньої палати (Сенат), як і хотіли республіканці, немає коштів ні Україні, ні Ізраїлю. Тим часом у Держдепі попередили, що вичерпано практично всі виділені раніше кошти на підтримку України. Тим часом екс-командувач армією США в Європі Бен Ходжес закликає адміністрацію Байдена кардинально змінювати свою політику щодо надання допомоги Україні, почавши, нарешті, давати стільки, щоби ми не просто продовжували боротьбу, а й отримали можливість перемогти. Про що говорять ці заяви? Чого чекати на Україну? Портал "Коментарі" із цими питаннями звернувся до експертів.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!

Ігор

15 листопада 2023, 14:09

Нарешті повертається розум! Саме так і виглядає лідерство - гасити конфлікти, а ні розпалювати їх, щоб догодити корумпованому Фюреру. Бути над суперечкою, бути над терористичним нацистським Злом.


Новини