Головна Новини Світ США У Нью-Йорку розбився військовий вертоліт: ніхто не вижив (ВІДЕО)
commentss НОВИНИ Всі новини

У Нью-Йорку розбився військовий вертоліт: ніхто не вижив (ВІДЕО)

На цей момент причини авіакатастрофи встановлюються

21 січня 2021, 08:58 comments1230
Поділіться публікацією:








У Нью-Йорку розбився військовий вертоліт: ніхто не вижив (ВІДЕО)

У Нью-Йорку відбулася авіакатастрофа - фото: з відкритих джерел

На фермерському полі в місті Мендон, що в штаті Нью-Йорк, розбився військовий вертоліт. В результаті загинули всі, хто був на борту. Про це повідомляє видання AP News.

Авіакатастрофа сталася в середу, 20 січня, приблизно о 18:30. Директор зі зв'язків з громадськістю Військово-морського дивізіону штату Нью-Йорк повідомив, що вертоліт здійснив виліт з міжнародного аеропорту в місті Рочестер. Однак уже незабаром зазнав аварії. Відзначається, що це був медичний евакуаційний вертоліт UH-60 Black Hawk, який здійснював тренувальний політ.

Відомо, що на борту знаходилися три людини — члени Нацгвардії. На жаль, в результаті події всі троє загинули. За словами губернатора Нью-Йорка, в четвер, 21 січня, на державних будівлях будуть приспускати прапори на честь загиблих солдатів.

Шериф округу Монро Тодд Бакстер під час прес-конференції зазначив, що в день трагедії в службу екстреної допомоги надходили дзвінки від місцевих жителів, які повідомляли, що вертоліт пролітав дуже низько і вони чули шум двигуна. Вже незабаром після цього вертоліт зазнав аварії. Прибулі на місце події бригади швидкої допомоги бачили, як він горить в поле. Однак допомогти нікому з тих, хто був на борту, вже було не можна.

Причини, за якими військовий вертоліт зазнав аварії, на цей момент встановлюються. Ведеться розслідування. Відео з місця події було опубліковано на Youtube-каналі Western Wave.

Нагадаємо, раніше сайт "Коментарі" повідомляв читачам про те, що   були знайдені тіла українців, які перебували на затонулому судні в Чорному морі, а також про те, що в Мадриді вибухнув готель. У Мережі були опубліковані фотографії події.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини