Головна Новини Світ США У Нью-Йорку та Нью-Джерсі оголосили надзвичайний стан через шторм.
commentss НОВИНИ Всі новини

У Нью-Йорку та Нью-Джерсі оголосили надзвичайний стан через шторм.

На початку вересня ураган "Іда", який тиждень тривав на території США, забрав життя щонайменше 18 осіб

27 жовтня 2021, 05:57
Поділіться публікацією:

Губернатори американських штатів Нью-Йорк і Нью-Джерсі оголосили про надзвичайний стан у частині округів через шторм, який має розпочатися цього тижня. Про це повідомляє американський телеканал CNN. Губернатор Нью-Йорка Кеті Хочул оголосила надзвичайний стан, щоб забезпечити населення та муніципальні служби всім необхідним для реагування на можливий шторм, що супроводжується великою кількістю опадів, сильним вітром та можливими повенями.

У Нью-Йорку та Нью-Джерсі оголосили надзвичайний стан через шторм.

США (фото з відкритих джерел)


"Я превентивно оголошую про надзвичайний стан, щоб гарантувати, що ми зуміємо надати необхідні ресурси для реагування на цей шторм та захистити життя людей у регіонах, де, за прогнозом, очікується значна кількість опадів", — пояснила глава штату.


Вона додала, що внаслідок шторму в деяких округах штату можуть початися повені. Аналогічне рішення ухвалив губернатор штату Нью-Джерсі Філ Мерфі. Надзвичайний стан через шторм почав діяти в частині округів штату о 8-й вечора (за місцевим часом). “Через складні погодні умови штат може постраждати починаючи відсьогодні та протягом кількох наступних днів”, – пояснив він. На початку вересня ураган "Іда", який тиждень тривав на території США, забрав життя щонайменше 18 людей. Серед них – 2-річна дитина. Тоді ж у Нью-Йорку оголосили надзвичайний стан після того, як місто постраждало від рекордної кількості опадів та раптових повеней внаслідок тропічного шторму Іда. Управління транспорту столиці повідомило, що через негоду систему метро було затоплено у 46 місцях, близько 65 автобусів заблоковано або застрягло, два потяги застрягли.


Нагадаємо, 21 жовтня на території Франції лютував шторм під назвою "Аврора". Стихія принесла із собою сильний вітер та зливи. У Нормандії фахівці фіксували пориви вітру, які досягали швидкості 175 кілометрів на годину. У деяких районах країни оголосили "помаранчевий" рівень небезпеки. Там очікується вітер, що досягає швидкості 110 кілометрів на годину. Негода призвела до відключення електрики у понад двох сотнях тисяч будинків. У кількох регіонах призупинено роботу поїздів.





Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини