Головна Новини Світ США У Пентагоні назвали головну потребу ЗСУ на полі бою
commentss НОВИНИ Всі новини

У Пентагоні назвали головну потребу ЗСУ на полі бою

Очільник Міністерства оборони США вважає, що літаки F16 не вплинуть на ситуацію в Україні на цій стадії війни, проте додає, що Сполучені Штати намагаються надати озброєння, яке найбільше потрібно українській армії.

29 березня 2023, 11:16
Автор:
avatar

Slava Kot

Поділіться публікацією:

Міністр оборони США Ллойд Остін заявив, що американські винищувачі F16 не зможуть змінити хід війни на цій стадії військових дій. Замість літаків очільник Пентагону вказує на іншу потребу українських сил. Про це повідомляє портал "Коментарі" з посиланням на видання "Голос Америки".

У Пентагоні назвали головну потребу ЗСУ на полі бою

Міністр оборони США Ллойд Остін. Фото з відкритих джерел

У Комітеті з питань збройних сил, що були проведені з нагоди проєкту бюджету США на 2024 рік виступив Міністр оборони США Ллойд Остін. Під час своєї промови Остін заявив, що США вважає агресивні дії режиму Путіна у Російській Федерації як "гостру загрозу". Таким чином Пентагон та союзники згуртувались для підтримки України і будуть це робити "стільки, скільки буде потрібно".

Під час розмови Остін розповів про можливості відправки винищувачів до України.

"Якщо таке рішення буде ухвалене, то для забезпечення цих можливостей знадобиться приблизно 18 місяців", — каже Остін, проте додає, що на цьому етапі військових дій літаки не зможуть допомогти українцям.

Очільник Пентагону замість винищувачів F16 називає головні потреби ЗСУ.

"Зараз головна потреба українців — це протиповітряна оборона. Це критична необхідність на полі бою. Їм також потрібна зброя великої дальності та бронетехніка", — вважає міністр оборони США.

Ллойд Остін запевнив, що США надає значну підтримку цієї зброї, а також навчає українських військових, як користуватись наданим озброєнням.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що Україна отримала економічні поступки від західних партнерів.

Також "Коментарі" писали про те, що у США говорять про умови мирних переговорів між Україною та Росією.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини