Головна Новини Світ США У Пентагоні заговорили про ядерну війну з Росією
commentss НОВИНИ Всі новини

У Пентагоні заговорили про ядерну війну з Росією

За словами глави Стратегічного командування Збройних сил США адмірала Чарльза Річарда, Росія та Китай поступово запроваджують агресивну політику щодо Америки

3 лютого 2021, 09:40
Поділіться публікацією:

Американці оцінили можливість початку ядерної війни з Росією. Глава Стратегічного командування Збройних сил США адмірал Чарльз Річард написав про це в статті для офіційного видання Військово-морського інституту Сполучених Штатів. Про це повідомляє видання lenta.ru.

 У Пентагоні заговорили про ядерну війну з Росією

Росія може розв'язати ядерну війну з Америкою - Пентагон. Фото: eg.ru

За словами адмірала, з часів розпаду Радянського Союзу Пентагону не доводилося думати про можливе ядерне зіткнення з будь-якою державою. Проте останні події це змінили.

Чарльз Річард повідомляє, що будь-яка регіональна криза з Росією або Китаєм може перерости в серйозний збройний конфлікт. Тоді влада противників може без роздумів запустити ядерну зброю.

Тому адмірал закликає Вашингтон ставитися до цього питання серйозно та бути напоготові.

Згідно зі словами американського військового, Росія і Китай поступово запроваджують агресивну політику, поки Міноборони Америки займається боротьбою з тероризмом та іншими невідкладними справами.

Глава рекомендує владі та основним структурам США "активно конкурувати" та не залишити агресію без відповіді.

"Поступаючись їх ініціативам, ми ризикуємо зміцнити їх уявлення про те, що Сполучені Штати не бажають або не можуть відповісти, що може ще більше їх підбурити до конфлікту", — підсумував Чарльз Річард.

Нагадаємо, що нещодавно на розгляд Сенату США найближчим часом буде винесено перелік санкційних обмежень щодо РФ. Таким чином Сполучені Штати дадуть відповідь на винесення вироку російському опозиціонеру і громадському діячеві Олексію Навальному.

Також сайт "Коментарі" повідомляє, що віцепрезидента США розкритикували через її одяг від Dolce&Gabbana. Деталі читайте в нашому матеріалі.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!

Валентин

3 лютого 2021, 11:37

Чарльз, чопик у тебя выпадет от натуги, воевать с Россией. Многие пытались, но обоср..сь. И ты ЧАРЛЬЗ, не исключение. Впрочем, если хочешь включить Йеллоустоун, то зажги спичку. Пожар будет потушен ,,Посейдоном,,, через пару недель..... Америка, страна глупых и наглых ковбоев, неразумеющих, что Россия, не Занзибар.


Новини