Головна Новини Світ США Віцепрезидента США розкритикували через її одяг від Dolce&Gabbana
commentss НОВИНИ Всі новини

Віцепрезидента США розкритикували через її одяг від Dolce&Gabbana

Камалу Харріс зазвичай хвалять за її стиль, але на цей раз її наряди розкритикували в Мережі

3 лютого 2021, 09:08
Поділіться публікацією:

Віцепрезидент США Камала Харріс стала об'єктом обговорень через свого одягу від дорого бренду, в якій вона була на присязі міністра фінансів Джанет Йеллен і при підписанні Байденом указів в Білому домі. Про це повідомляє видання the Guardian.

Віцепрезидента США розкритикували через її одяг від Dolce&Gabbana

Камалу Харріс критикують через одяг від бренду Dolce & Gabbana - фото: з відкритих джерел

Так, Харріс прийшла на обід з Джо Байденом у вовняному светрі з коміром від люксового бренду Dolce & Gabbana. Штанний костюм і сірий піджак того ж бренду віцепрезидент наділу на присягу міністра фінансів Джанет Йеллен. А під час підписання указів Джо Байденом в Білому домі Харріс була одягнена у светр з шевроном від італійського будинку моди.

Віцепрезидента США розкритикували через її одяг від Dolce&Gabbana - фото 2

Буря навколо її стилю почалася з поста Вітторії Виньони, автора блогу Kamala's Closet. Причиною тому послужив той факт, що в гардеробі Харріс є одяг від модного будинку Dolce & Gabbana, у якого здавна були проблеми з іміджем через расизм.

"Я шокований, що вона їх наділа", — написали в коментарях на сторінці Виньони в соціальній мережі.

Сама ж Виньона повідомила про своє розчарування у виборі одягу, зазначивши, що Харріс в останні роки значною мірою відійшла від носіння європейських розкішних брендів. Вітторія зізналася, що вважає вибір одягу Dolce & Gabbana помилкою команди, яка піклується про гардероб віцепрезидента США. Крім того, вона вважає, що Камалі не варто було б вибирати для своїх нарядів настільки дорогий одяг в перший же тиждень роботи в офісі.

Харріс працює з голлівудським стилістом Карлою Уелч, яку у 2020 році критикували в соціальних мережах за те, що вона одягла кількох своїх клієнтів в Dolce & Gabbana для церемонії вручення премії Ґреммі.

Нагадаємо, раніше сайт "Коментарі" повідомляв читачам про те, що США можуть зняти санкції з "Північного потоку-2", а також про те, що США дадуть санкціями на вирок Навального.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини