Головна Новини Світ США У Сенаті США на межі зриву угода про кордон з допомогою України
commentss НОВИНИ Всі новини

У Сенаті США на межі зриву угода про кордон з допомогою України

Причина полягає у зменшенні його підтримки з боку республіканців

6 лютого 2024, 11:30
Поділіться публікацією:

У Сенаті близька до провалу компромісна угода щодо регулювання міграції, яка також містить кошти для України. Причина полягає у зменшенні його підтримки з боку республіканців. Як передає портал "Коментарі", про це пише "Bloomberg".    

У Сенаті США на межі зриву угода про кордон з допомогою України

Сенат США. Фото: з відкритих джерел

Видання зазначає, що сенатор-республіканець Джеймс Ленкфорд, який веде вкрай непрості переговори щодо угоди про кордон, очікує, що заплановане на середу процедурне голосування за угодою провалиться, оскільки його колеги заявляють, що їм потрібно більше часу на розгляд та внесення змін до законопроекту. Він назвав проєкт "незавершеною роботою".

Натомість провідний республіканець у Комітеті збройних сил та рішучий прихильник допомоги Україні сенатор Роджер Уікер назвав пропозицію щодо угоди "мертвою".

Лідер республіканської меншості в Сенаті Мітч Макконнелл, який підтримав проєкт, заявив, що дискусії продовжаться у вівторок.

ЗМІ, посилаючись на поінформоване джерело, зазначає, що всередині Республіканської партії відбувалися дискусії і в результаті сторони дійшли того, щоб проголосувати проти в середу.                                                  

Блокування процедурного голосування в середу підвищує ймовірність того, що розгляд законопроекту відкладуть на невизначений термін принаймні на два тижні перерви в роботі Сенату, початок якого заплановано пізніше цього тижня.

Читайте також на порталі "Коментарі" — сенат США погодив законопроєкт про допомогу Україні: які шанси, що його проголосують. Експерти детально проаналізували ситуацію.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
Джерело: https://www.bloomberg.com/
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!

Ігор

6 лютого 2024, 11:37

Нехай порадять відправити на передову дітей депутатів суддів чиновників, Данілова Садового та подібної корупції. Одразу все потрібне з'явиться на фронті. Дістануть все що вони сховали в надії продати коли прийде окупант. На розікрадені гроші куплять ще більше. В них 33 роки досвіду подібних схем і брехні невже хтось вірить що вони стали добропорядними?


Новини