Головна Новини Світ США У США акула напала на 12-річну дівчинку біля самого берега
commentss НОВИНИ Всі новини

У США акула напала на 12-річну дівчинку біля самого берега

Акула прокусила дівчинці ноги на мілководді

6 серпня 2021, 13:20
Поділіться публікацією:

У США акула напала на 12-річну дівчинку, яка приїхала відпочивати з батьками на громадський пляж. Інцидент стався в місті Оушен-Сіті, штат Меріленд. Дівчинка увійшла в воду приблизно по коліно і почала плавати на мілководді. Однак незабаром вона вибралася на берег із закривавленими ногами. Про це повідомляє CBS baltimore.

У США акула напала на 12-річну дівчинку біля самого берега

Акула, скріншот з відео

Дівчинка відчула, як щось гостре зачепило її ногу у воді, і зрозуміла, що в неї йде кров. Акула прокусила їй ноги. Експерти вважають, що це було просто полювання за їжею, і маленька дівчинка випадково опинилася у хижаків на шляху.

Експерти з Міністерства природних ресурсів вважають, що зразок укусу відповідає маленькій піщаній акулі, що мешкає в цьому районі.

"Це не напад акули. Нема про що турбуватися. Цей тип акул, піщана акула, не є агресивним типом. Вони дуже мало бачать взаємодії з людьми", — сказав представник міністерства.

За словами експертів, ймовірність того, що акула вкусить, вкрай рідкісна. Капітан Бутч Арбін з патруля Оушен-Сіті-Біч сказав, що інцидент подібного типу є першим випадком, коли-небудь зареєстрованим у штаті.

Як раніше повідомляв портал "Коментарі", в тайському океанаріумі на чоловіка напала акула. Як стало відомо, у цей день в океанаріумі переселяли трьох хижих риб через відлив. Один зі співробітників сіл акулі на голову для того, щоб контролювати її рухи, проте вона запанікувала і накинулася на 55-річного чоловіка. Хижак прокусив своїй жертві ногу. Потерпілому на допомогу кинулися його колеги. Вони допомогли йому вибратися на сушу. На місце події прибули медики, які госпіталізували потерпілого. У медичному закладі йому наклали кілька швів.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини