Головна Новини Світ США У США алігатор напав на пенсіонерку з собакою
commentss НОВИНИ Всі новини

У США алігатор напав на пенсіонерку з собакою

Двометровий алігатор вчепився своїй жертві в руку

24 вересня 2021, 17:49
Автор:
avatar

Денис

Поділіться публікацією:

У Сполучених Штатах Америки алігатор напав на пенсіонерку. Про це повідомляє видання УНІАН.

У США алігатор напав на пенсіонерку з собакою

Алігатор напав на людину. Фото: Pixabay

Як стало відомо, інцидент стався Бока-Ратон, що в американському штаті Флорида. Повідомляється, що 74-річна жінка вигулювала в парку свого собаку. Пенсіонерка кидала йому палицю в озеро і в якийсь момент помітила на водній гладі, що до них наближається велика тінь.

Хижа рептилія близько двох метрів у довжину накинулася на вихованця жінки. Господиня поспішила на допомогу своєму собаці й впала на алігатора всією масою тіла. Він відпустив собаку і напав на неї.

Тварина вкусила жінку за руку і на цьому сутичка завершилася. Постраждала звернулася за допомогою в лікарню, де їй наклали кілька швів. Собаку прооперували у ветеринарній клініці.

Нагадаємо, раніше видання "Коментарі" повідомляло про те, що в США акула напала на підлітка, який ловив омарів. Юнака покусала акула-бик. Потерпілому вдалося вибратися на берег. Медикам вдалося врятувати життя хлопця. За їх словами, пацієнт втратив значну кількість крові. Детально про це читайте в нашому матеріалі.

Також портал "Коментарі" інформував про те, що у Великобританії домашній собака розтерзав дитину. Хлопець гуляв зі своєю матір'юі її подругою в парку. Остання прив'язала свого собаку до орендованого вагончика, в якому вони перебували. У якийсь момент школяр залишився наодинці з твариною, і вона напала на нього. Потерпілий отримав множинні поранення. Прибулі на місце інциденту медики доставили дитину до лікарні. Детальніше про це читайте у нашій статті.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини