Головна Новини Світ США У США батьків звинувачують у обезголовленні двох дітей
commentss НОВИНИ Всі новини

У США батьків звинувачують у обезголовленні двох дітей

Тіла дітей пролежали в будинку кілька днів

1 жовтня 2021, 11:00
Поділіться публікацією:

У Каліфорнії  восени 2020 року були вбиті двоє підлітків, 12 та 13 років. В страшному злочині підозрюють батьків дітей. Про це пише The Mirror.

У США батьків звинувачують у обезголовленні двох дітей

У вбивстві дітей підозрюють батька, фото з відкритих джерел

Відомо, що тіла хлопчика та дівчинки були обезголовлені та пролежали в будинку кілька днів. Попередньо, за версією слідства 34-річний батько дітей Моріс Джуел Тейлор обезголовив свого сина та доньку й протягом наступних п’яти днів він тримав тіла 12-річного Моріса та 13-річної Малаки всередині будинку.

Як стверджують прокурори у судових документах, чоловік тримав молодших дітей зачиненими в кімнатах без їжі та показував їм мертві тіла. Двом хлопчикам було на той час 8 та 9 років.

Виявили тіла дітей в будинку рятувальники, що прибули за адресою, адже їм сповістили про можливий витік газу. Про це сповістили оперативні служби клієнти батька, бо той не виходив на зв'язок. Тоді заарештували лише батька дітей. Матір опитали слідчі.

Морісу Тейлору оголосили про підозру за двома пунктами — вбивство та жорстоке поводження з дітьми. Чоловік працював у фізкультурно-оздоровчому центрі в Санта-Моніці. Клієнти характеризують батька дітей як чуйного, доброго та надійного чоловіка.

Чоловік досі перебуває під вартою. Судовий розгляд справи ще триває. Прокурори винесли нове обвинувачення його 44-річній дружині.

Матір дітей заарештували 28 вересня в Тусоні. За повідомленням Департаменту шерифа округу Лос-Анджелес, їй оголошено підозру у вбивстві. Наталі Бротвелл, наразі, як і чоловік, знаходиться під вартою.

Як повідомляв портал "Коментарі", в США шукають житло для 53 тисяч афганських біженців.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини