Головна Новини Світ США У США бездомний витягнув з палаючого притулку тварин: фото героя облетіла Мережа
commentss НОВИНИ Всі новини

У США бездомний витягнув з палаючого притулку тварин: фото героя облетіла Мережа

Бездомного з Атланти прозвали героєм за порятунок тварин

28 грудня 2020, 16:14
Поділіться публікацією:

В Атланті бездомний скоїв неймовірно сміливий вчинок, тим самим допоміг вижити тваринам. Їх життя знаходилось буквально на волосині від смерті, поки безстрашний чоловік не витягнув бідолах з вогню. Про це пише W-Underdogs в Facebook.

У США бездомний витягнув з палаючого притулку тварин: фото героя облетіла Мережа

ФОТО: З відкритих джерел

В той день у притулку для тварин сталася пожежа. На той момент волонтери якраз пішли за пожертвами. Безхатько, ім'я Кіт Уокер,  що знаходився неподалік, помітив, що з будівлі йде дим. Підійшовши ближче, він зрозумів, що всередині сталася пожежа і, ймовірно, там є тварини й співробітники притулку. Перед ним постало важливе рішення про те, пройти мимо, або ж допомогти, та часу на роздуми не було зовсім.

Ризикуючи життям, чоловік все ж увійшов в палаючий будинок, і буквально витягнув  з вогню тварин, у яких, здавалося б, шансів на спасіння практично не було. Свій вчинок він пояснив тим, що його найкращим другом є його собака. Він також зазначив, що входити в палаючий будинок було страшно, але вчинити інакше він не міг.

У США бездомний витягнув з палаючого притулку тварин: фото героя облетіла Мережа - фото 2

Пожежна служба визначила, що причиною того, що сталося стали неполадки з електрикою, і, на щастя, їм вдалося ліквідувати загоряння.

Власники притулку і всі городяни прозвали Кіта справжнім героєм. В мережі була опублікована фотографія "ангела-охоронця" тварин, на якій він разом зі своїм собакою по кличці Браво.

У США бездомний витягнув з палаючого притулку тварин: фото героя облетіла Мережа - фото 3

Нагадаємо, раніше сайт "Коментарі" повідомляв про те, що в Австралії коала пробралася в будинок і залізла на різдвяну ялинку, а також про те, що 7-річний хлопчик витягнув сестру з пожежі, тому що його "розбудив Бог".




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини