Головна Новини Світ США У США чоловік підстрелив чотирьох поліцейських: подробиці
commentss НОВИНИ Всі новини

У США чоловік підстрелив чотирьох поліцейських: подробиці

Внаслідок стрілянини в США постраждали п'ятеро людей

11 лютого 2022, 19:53
Автор:
avatar

Денис

Поділіться публікацією:

У Сполучених Штатах відбулася стрілянина. Про це пише видання "Корреспондент".

У США чоловік підстрелив чотирьох поліцейських: подробиці

Стрілянина. Фото з відкритих джерел

Як стало відомо, інцидент стався сьогодні, 11 лютого, в американському місті Фенікс, що в штаті Арізона. Повідомляється, що офіцери поліції отримали виклик про стрілянину на одній із вулиць міста.

Коли правоохоронці прибули на місце подій, по них відкрив вогонь підозрюваний. Під час інциденту хтось виніс із будинку дитину. Коли поліцейські спробували забрати його в безпечне місце, правопорушник поранив чотирьох офіцерів. Правоохоронці вели вогонь у відповідь.

У матеріалі зазначається, що внаслідок інциденту один із правоохоронців отримав серйозні поранення. У критичному стані перебуває місцева мешканка.

Дитина не постраждала під час перестрілки.

Нагадаємо, раніше портал "Коментарі" писав про те, що в Росії на президентські автомобілі обрушилися будівельні риштування, які були встановлені на будівлі навпроти Держдуми. За даними ЗМІ, під час події постраждали три іномарки. Дві з них виявилися урядовими.

Читайте також про сутичку між копачами бурштину та супутниками. На спецназівців напали з сокирами та бензопилами. Спецназівці використали вогнепальну зброю і тепер триває перевірка ДБР щодо можливого перевищення повноважень.

Сайт "Коментарі" поінформував про те, що популярний відеохостинг YouTube запустить "метасвіт" вже до кінця цього року. Також YouTube обіцяє дозволити авторам відео заробляти, використовуючи блокчейн та NFT. Докладніше про це читайте у нашому матеріалі. Докладніше про це читайте в нашій статті. 



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини