Головна Новини Світ США У США чоловік виписався з психлікарні і розніс свій будинок навантажувачем (ФОТО)
commentss НОВИНИ Всі новини

У США чоловік виписався з психлікарні і розніс свій будинок навантажувачем (ФОТО)

Коли дружина дізналася, що його дружина виписали з лікарні, то відразу ж втекла

30 липня 2021, 19:05
Автор:
avatar

Денис

Поділіться публікацією:

В американському штаті Вашингтон чоловік в'їхав на навантажувачі в власний будинок. Про це пише видання The Post Millennia.

У США чоловік виписався з психлікарні і розніс свій будинок навантажувачем (ФОТО)

У США чоловік в'їхав у свій будинок на навантажувачі: Фото: Ari Hoffman / Twitter

Як стало відомо, 39-річний американець виписався з психлікарні в Лейквуді, що в штаті Вашингтон переодягнувся в плаття і відправився в Лівенворт. Там же правопорушник вчинив викрадення шкільного автобуса, на якому він дістався до міста Мозес-Лейк. Там він і залишив транспортний засіб.

Після цього, чоловік доїхав автостопом до свого міста Чевель, де скоїв ще кілька правопорушень — викрав кар'єрний навантажувач і протаранив свій власний будинок.

Повідомляється, що в цей момент вдома нікого не було. Коли дружина дізналася, що його чоловіка виписали з лікарні, то відразу ж втекла. На місце подій прибули співробітники правоохоронних органів, які затримали порушника.

У США чоловік виписався з психлікарні і розніс свій будинок навантажувачем (ФОТО) - фото 2

Фото: фото Ari Hoffman / Twitter

Нагадаємо, раніше видання "Коментарі" повідомляло про те, що Жінку з ПАР, яка відразу народила 10 дітей, забрали в психлікарню. Повідомляється, що батько немовлят не бачив ні своїх дітей, ні дружини з тих пір, як вона поїхала в пологовий будинок. Чоловік обдзвонив майже всі лікарні, але ніде йому не змогли підтвердити народження 10 дітей відразу. Після заяви чоловіка про те, що його дружина бреше про десятьох дітей, 17 червня її заарештували поліцейські в будинку родича. Детальніше про це читайте в нашій статті.

Також портал "Коментарі" інформував про те, що в Парижі легковик на великій швидкості врізалася в терасу кафе. За попередніми даними, водій легковика рухався з сильним перевищенням максимально допустимої швидкості. Детальніше про це читайте в нашій статті.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини