Головна Новини Світ США У США чоловікові в шию вчепився кажан: потерпілий загинув
commentss НОВИНИ Всі новини

У США чоловікові в шию вчепився кажан: потерпілий загинув

Чоловік розповів, що одного разу прокинувся і виявив, що летюча миша кусає його за шию

30 вересня 2021, 16:23
Автор:
avatar

Денис

Поділіться публікацією:

У Сполучених Штатах Америки 80-річний чоловік загинув після укусу кажана. Про це повідомляє видання Daily Mail.

У США чоловікові в шию вчепився кажан: потерпілий загинув

Кажан. Фото: pixabay.com

Як стало відомо, інцидент стався в американському штаті Іллінойс. До своєї смерті чоловік розповідав, що одного разу прокинувся і виявив, що кажан кусає його за шию.

Після цього пенсіонер почав відчувати часті головні болі, також йому важко було контролювати руху своїх кінцівок. Через місяць після нападу кажанів постраждалий помер.

Медичні працівники взяли пробу його крові для аналізу і з'ясували, що причиною смерті стало зараження сказом. Таким чином чоловік став першою жертвою цієї хвороби в штаті за останні 67 років.

Нагадаємо, раніше "Коментарі" повідомляли про те, що в Німеччині леопард напав на модель під час фотосесії. У притулку для циркових тварин хижак завдав любительку тварин серйозні травми. Медики госпіталізували потерпілу. Відзначається, що тварин притулку в місті Небра часто використовують для зйомок у фільмах та рекламі.

Також сайт "Коментарі" інформував про те, що в американському штаті Флорида алігатор напав на пенсіонерку з собакою. Інцидент стався, коли жінка вигулювала свого вихованця в парку. Вона кидала собаці палицю в озеро і в якийсь момент побачила на водній гладі наближається тінь. Як виявилося, це був двометровий алігатор. Американка поспішила на допомогу своїй собаці, яку схопив хижак і впала на нього всією масою тіла. Після цього алігатор перемикнувся на жінку. Потерпіла отримала поранення руки і була доставлена в медичний заклад.





Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини