Головна Новини Світ США У США дитину застрелили прямо в школі (ФОТО)
commentss НОВИНИ Всі новини

У США дитину застрелили прямо в школі (ФОТО)

Між двома учнями стався конфлікт

14 серпня 2021, 22:40
Автор:
avatar

Денис

Поділіться публікацією:








У Сполучених Штатах Америки в школі вбили дитину. Про це повідомляє видання The Washington Post, посилаючись на поліцію.

У США дитину застрелили прямо в школі (ФОТО)

У США застрелили школяра Фото: wokv.com.

Як стало відомо, інцидент стався 13 серпня, в одній з середніх шкіл міста Альбукерке, що в штаті Нью-Мексико. Повідомляється, що між двома учнями на перерві стався конфлікт, в ході якого один з підлітків почав стрілянину і вбив другого.

В результаті інциденту загинув 13-річний хлопчик. На місце події прибули співробітники правоохоронних органів, які затримали стрільця. На цей момент поліціянтами встановлюються всі обставини злочину. Також з'ясовується, то, де підліток зміг роздобути зброю.

Нагадаємо, раніше видання "Коментарі" повідомляло про те, що в американському штаті Флорида маленька дитина застрелила свою матір. У цей момент вона розмовляла по відеозв'язку зі своїми колегами. У якийсь момент пролунав ляск, і жінка впала замертво. До правоохоронних органів звернувся один з учасників відеоконференції. На цей момент встановлюються всі обставини подій. Імовірно зброя належала батькові дитини. Детально про це читайте в нашому матеріалі.

Також портал "Коментарі" інформував про те, що в британському місті Плімут чоловік розстріляв кілька людей. Повідомляється, що зловмисник убив жінку і її дитину, а потім вийшов на вулицю і по шляху в парк стріляв в перехожих. Після цього чоловік покінчив життя самогубством. В результаті події загинули щонайменше шестеро людей. На місце подій прибули співробітники правоохоронних органів і медики. Детальніше читайте в нашій статті.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини