Головна Новини Світ США У США маленька дитина вбила свою матір на очах у її колег: подробиці
commentss НОВИНИ Всі новини

У США маленька дитина вбила свою матір на очах у її колег: подробиці

Під час події дівчина розмовляла зі своїми колегами по відеозв'язку

13 серпня 2021, 16:07
Автор:
avatar

Денис

Поділіться публікацією:

У Сполучених Штатах Америки дитина застрелила свою матір. Про це повідомляє видання NBC News.

У США маленька дитина вбила свою матір на очах у її колег: подробиці

У США дитина застрелив свою матір. Фото: NBC News

Як стало відомо, інцидент стався в американському штаті Флорида. Повідомляється, що дитина випадково вистрілила з вогнепальної зброї у свою матір, яка в цей момент розмовляла по відеозв'язку.

До правоохоронних органів звернувся один з учасників відеоконференції. Він повідомив, що бачив немовляти в кімнаті 21-річної співрозмовниці, яка після пострілу впала замертво.

За даними поліції, дитина знайшла удома заряджений пістолет, який імовірно належить його батькові.

На цей момент правоохоронці встановлюють всі обставини інциденту. Офіційні звинувачення поки нікому не були пред'явлені.

Нагадаємо, раніше видання "Коментарі" повідомляло про те, що в Австралії сорока напала на жінку з дитиною. Повідомляється, що інцидент стався, коли місцева жителька прогулювалася зі своєю дочкою в передмісті Брісбена. Щоб уберегти свою дитину, жінка взяла його на руки та ухилялася від агресивної птиці. У якийсь момент вона втратила рівновагу і впала. Детально про це читайте в нашому матеріалі.

Також портал "Коментарі" інформував про те, що в американському штаті Оклахома дитина загинула під час виконання челенджу в популярній соціальній мережі. Повідомляється, що загиблий був активним користувачем сервісу для створення і перегляду коротких відеороликів TikTok. В один із днів він вирішив взяти участь в Black Out challenge, суть якого полягає, щоб людина душила себе до тих пір, поки не втратить свідомість. Детальніше про це читайте в нашій статті.





Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини