Головна Новини Світ США У США кандидата в губернатори заарештували за викрадення жінки: що розповіла жертва
commentss НОВИНИ Всі новини

У США кандидата в губернатори заарештували за викрадення жінки: що розповіла жертва

Потерпіла написала заяву до поліції та розповіла про насильство

27 серпня 2021, 11:40
Поділіться публікацією:

Пол Тей, що висунув свою кандидатуру на пост губернатора Оклахоми, підозрюється в згвалтуванні, нападі та викраденні жінки. Про це повідомляють в прес-службі поліції Талси в Facebook.

У США кандидата в губернатори заарештували за викрадення жінки: що розповіла жертва

Пол Тей - кандидат в губернатори Оклахоми, фото Tulsa World

Відомо, що 23 серпня до підрозділу поліції спеціальних жертв Департаменту поліції Талси звернулася жінка із заявою на 58-річного Пола Тея. Потерпіла шукала роботу й побачила привабливе оголошення про роботу в передвиборчому штабі Пола Тея.

У оголошенні повідомлялося, що робітників забезпечать житлом та зарплатою. Жінка відгукнулася на оголошення. Пол запропонував забрати кандидатку на вакансію в містечку Бетані.

Звідти чоловік поїхав до Талси, а не до Оклахома-Сіті. Жінка хотіла вийти з авто, але чоловік вдарив її та замкнув всередині авто поки заправляв автомобіль бензином. Потім Пол відвіз її до себе додому та намагався зайнятися з жінкою сексом. Врешті згвалтував її неприроднім шляхом.

Чоловік утримував потерпілу в будинку протягом доби. Відомо, що їй вдалося врятуватися, коли вона переконала Пола відвезти її до магазину начебто за покупками засобів гігієни.

В магазині потерпіла попросила допомоги в продавця, який викликав поліцію. Пола поліцейські затримали на стоянці.

У коментарях до посту американці постили фото цього чоловіка, що ходить по вулицях в касці та обвішаний плакатами, демонструючи непристойні жести.

Відомо, що місцеві детективи знайшли одяг жертви в будинку підозрюваного. Пола відвезли до в'язниці округу Талса. Поліція шукає головний доказ - оголошення про найм на роботу.

Як повідомляв портал "Коментарі", одного з чиновників США звинуватили у домаганнях до жінок. У відставку подав губернатор штату Нью-Йорк Ендрю Куомо. Відомо, що прокуратура повідомила йому про підозри у сексуальних домаганнях до 11 жінок.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини