Головна Новини Світ США У США кілька потужних торнадо зруйнували будинки місцевих жителів (ВІДЕО)
commentss НОВИНИ Всі новини

У США кілька потужних торнадо зруйнували будинки місцевих жителів (ВІДЕО)

Потужними потоками вітру зірвало дахи житлових будинків

30 липня 2021, 12:48
Автор:
avatar

Денис

Поділіться публікацією:








У Сполучених Штатах Америки кілька потужних торнадо зруйнували будинки місцевих жителів. Про це повідомляє ТСН.

У США кілька потужних торнадо зруйнували будинки місцевих жителів (ВІДЕО)

У США пронеслися два торнадо. Фото: iStock

Як стало відомо, в американському штаті Пенсільванія утворилося два потужних вихрі. Повідомляється, що стихія встигла завдати великої шкоди інфраструктурі.

Потужними потоками вітру зірвало дахи житлових будинків і перевернуло автомобілі. Деякі конструкції були повністю знищені. Через стихію, що розбушувалася, постраждали щонайменше п'ятеро осіб. Понад вісім тисяч будівель опинилися без електрики.

У мережі з'явилося відео, на якому зображений потужний вихор.

Відео: УНІАН

Нагадаємо, раніше видання "Коментарі" повідомляло про те, що на китайську провінцію Шаньдун, що знаходиться на півночі країни, обрушилося безліч торнадо. Повідомляється, що такий спалах вихорів став одним із найпотужніших, які траплялися в цій місцевості за останні 10 років. З цих торнадо щонайменше три вважалися сильними. Деякі вихори дісталися до центрів міст, завдаючи їм серйозної шкоди. Детальніше про це читайте в нашій статті.

Також портал "Коментарі" інформував про те, що в Туреччині швидкими темпами поширюються лісові пожежі. Вогонь дістався до курортного міста Мармарис.

На боротьбу зі стихією було кинуто 30 пожежних автомобілів, п'ять вертольотів і один літак. Через близькість загорянь до житлових будинків з готелів були евакуйовані туристи та персонал. У місто з сусідніх провінцій почало прибувати підкріплення для ліквідації загорянь. У мережі з'являються фото і відео з місць подій. Детальніше про це читайте в нашій статті.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини