Головна Новини Світ США У США критикують Росію за посилення військової співпраці з азійською країною
commentss НОВИНИ Всі новини

У США критикують Росію за посилення військової співпраці з азійською країною

Сполучені Штати критично віднеслись до поглиблення співпраці між двома країнами.

16 серпня 2023, 10:15
Автор:
avatar

Slava Kot

Поділіться публікацією:

Речник Держдепартаменту Ведант Пател відреагував на останні візити представників РФ до КНДР та заявив, що подальше посилення співпраці між країнами порушує резолюції ООН. Про це повідомляє портал "Коментарі" з посиланням на видання The Guardian.

У США критикують Росію за посилення військової співпраці з азійською країною

Представник США Ведант Пател. Фото з відкритих джерел

Представник США заявив, що якщо РФ та Північна Корея досягнуть домовленостей щодо зброї, то порушать резолюції ООН, які забороняють такі співпрацю з КНДР.

"Будь-яке співробітництво у сфері безпеки чи угода щодо зброї між Північною Кореєю та Росією, безумовно, порушить низку резолюцій Ради безпеки ООН", — говорить Пател.

Речник Держдепартаменту вказав, що Росія під час своєї агресивної війни проти України покладається на держави, які є вигнанцями для світової спільноти, насамперед це стосується Ірану та Північної Кореї. Крім того, Ведант Пател повідомив, що керівництво Кремля намагається посилити такий тип військової співпраці з КНДР.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що американський чиновник сказав, скільки коштів США витрачають на Україну. За його словами таким чином українці захищають Сполучені Штати. Українська армія знищує російську армію без американських солдатів на полі бою, пояснює американцям чиновник про необхідність виділяти більше грошей з бюджету США для України.

Також "Коментарі" писали, що фабрика найбільшого у світі виробника підшипників SKF була атакована російськими ракетами. В наслідок агресивних дій російських військових загинуло три людини на шведському заводі в Україні. Це сталось під час масштабного нічного обстрілу, коли росіяни випустили ракети по Дніпру, Львову та Луцьку.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини