Головна Новини Світ США У США медбрат протягом року вбивав пацієнтів
commentss НОВИНИ Всі новини

У США медбрат протягом року вбивав пацієнтів

Чоловікові загрожує покарання у вигляді смертної кари

22 жовтня 2021, 12:26
Автор:
avatar

Денис

Поділіться публікацією:

У Сполучених Штатах Америки медичний працівник вбив пацієнтів. Про це повідомляє видання BBC.

У США медбрат протягом року вбивав пацієнтів

У США медбрат вбив пацієнтів. Фото: Unsplash

Як стало відомо, інцидент стався в американському штаті Техас. Співробітники правоохоронних органів встановили, що в період з 2017 до 2018 року 37 річний чоловік, який працював медбратом, вводив повітря в артерії чотирьом пацієнтам. В результаті всі вони загинули. У медкарті померлих вказується, що смерть настала через пошкодження головного мозку.

Повідомляється, що всі четверо пацієнтів до своєї смерті успішно відновлювалися після операцій. Медики не розуміли чому стан хворих різко погіршився.

Комп'ютерна томографія показала наявність повітря в мозку загиблих. Суд присяжних виніс вирок медбратові. Тепер чоловікові загрожує покарання у вигляді смертної кари. На цей момент він перебуває під вартою.

Нагадаємо, раніше видання "Коментарі" інформувало про те, що в Німеччині чоловік напав на співробітника АЗС за прохання надіти маску. Зловмисник хотів розплатитися за паливо, проте зайшов на територію магазину без медичної маски. Продавець попросив чоловіка одягнути її і між ними стався конфлікт. Правопорушник сходив за маскою, а коли повернувся, побив співробітника магазина. Правоохоронці затримали підозрюваного.

Також сайт "Коментарі" повідомляв про те, що в американському штаті Массачусетс студентка загинула під час змагань з поїдання хот-догів. Під час конкурсу 20-річній дівчині стало погано і вона втратила свідомість. На місце подій поспішили медики, а в цей час постраждала надали першу допомогу. Студентка померла в стінах медичного закладу. Імовірно смерть наступила в результаті асфіксії.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення


Новини