Головна Новини Світ США У США студентка загинула під час змагань з поїдання хот-догів
commentss НОВИНИ Всі новини

У США студентка загинула під час змагань з поїдання хот-догів

Змагання проводилися в рамках благодійного збору коштів

21 жовтня 2021, 13:00
Автор:
avatar

Денис

Поділіться публікацією:

У Сполучених Штатах Америки студентка загинула під час змагань. Про це повідомляє видання УНІАН.

У США студентка загинула під час змагань з поїдання хот-догів

Дівчина загинула на змаганнях з поїдання хот-догів. Фото: pixabay.com

Як стало відомо, інцидент стався в американському місті Бостон, що в штаті Массачусетс. Повідомляється, що 20-річна дівчина втратила свідомість під час змагань по проїдання хот-догів на швидкість. Вони проводилися в рамках благодійного збору коштів на допомогу в боротьбі з онкологічними захворюваннями.

На місце подій поспішили медики, а в цей час дівчині надавали першу допомогу. Постраждалу доставили в лікарню, в стінах якої вона і померла. Передбачається, що студентка вдавилася хот-догом і померла від асфіксії.

Вшанувати пам'ять померлої зібралися тисячі студентів.

Нагадаємо, раніше сайт "Коментарі" інформував про те, що в ефірі прогнозу погоди американського телеканалу показали відеоролик порнографічного змісту. Провідні ніяк не відреагували на конфузу ситуацію. Після інциденту представники телеканалу принесли вибачення у своїх глядачів. Правоохоронці почали розслідування за даним фактом. Відзначається, що після ефіру від жителів міста і Вашингтон і округу надходили численні дзвінки зі скаргами.

Також портал "Коментарі" повідомляв про те, що кілька індійських штатів накрили масштабні повені, які були викликані проливними дощами. Стихія вже встигла вбити кілька десятків громадян. Багато хто отримав поранення або пропали безвісті. Багато будинків в небезпечних районах були затоплені і зруйновані. Фахівці очікують зменшення кількості опадів найближчими днями. Докладніше про це читайте в нашій статті. 



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини