Головна Новини Світ США В університеті США сталася стрілянина: що відомо
commentss НОВИНИ Всі новини

В університеті США сталася стрілянина: що відомо

В американському штаті Луїзіана сталася стрілянина в університеті Гремблінга: є загиблі та поранені

17 жовтня 2021, 22:30
Поділіться публікацією:

У неділю, 17 жовтня, в американському штаті Луїзіана на території одного з вищих навчальних закладів сталася надзвичайна подія, в результаті якої загинула одна людина і є поранені.

В університеті США сталася стрілянина: що відомо

Стрілянина в університеті США / Фото: Getty Images

Як повідомляє видання CNN, в університеті Гремблінга, де проходила зустріч випускників, почалася стрілянина. Особистість зловмисника поки не встановлена, співробітники поліції продовжують пошуки й з'ясовують обставини події.

Відомо, що в результаті стрілянини загинула одна людина, вона не була студентом, ще кілька присутніх на заході отримали поранення, але їх кількість не повідомляється. У зв'язку з НП, університет скасував всі заплановані події та навчальні заняття в понеділок, 18 жовтня.

Нагадаємо, в цьому місяці в США, в одному з барів міста Сент-Пол (штат Міннесота) сталася стрілянина. В результаті події загинула молода дівчина, ще понад 10 людей отримали поранення різного ступеня тяжкості. Поліції вдалося затримати злочинців.

Раніше видання "Коментарі" повідомляло, що 17-річний хлопець біля однієї з московських шкіл відкрив вогонь з автоматичної зброї. Інцидент спровокував паніку. Зловмисника затримали, що спонукало його на такі дії — невідомо. Постраждалих в результаті інциденту, на щастя, не було.

Читайте також, поліція штату Техас розслідує випадок стрілянини серед старшокласників. 18-річний підозрюваний поранив чотирьох людей. Стрілянина сталася в старшій школі Арлінгтона. Двоє учнів постраждали через вогнепальне поранення, їх госпіталізували до медичного закладу. Ймовірно, також поранений один зі співробітників школи.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини