Головна Новини Світ США У США невідомі влаштували перестрілку в натовпі
commentss НОВИНИ Всі новини

У США невідомі влаштували перестрілку в натовпі

Нападники втекли на скутерах

2 серпня 2021, 19:11
Автор:
avatar

Денис

Поділіться публікацією:

У Сполучених Штатах Америки сталася стрілянина в громадському місці. Про це повідомляє видання Укрінформ.

У США невідомі влаштували перестрілку в натовпі

У Нью-Йорку відбулася стрілянина в громадському місці. Фото з відкритих джерел

Як стало відомо, інцидент стався в американському місті Нью-Йорк, в північній частині Куїнз. Повідомляється, що невідомі зловмисники   в масках і толстовках з капюшонами наблизилися і почали стріляти з вогнепальної зброї, а т ем часом інша група відкрила у відповідь вогонь.

Після цього, нападники сіли на скутери та зникли з місця інциденту. В результаті події постраждали щонайменше десять осіб. До цього числа входять семеро перехожих і троє стрільців.

Згідно з даними правоохоронців, поранені стрілки є представниками угруповання Трінітаріос, створеної в Нью-Йорку домініканцями в 90-х роках.

Постраждалі були госпіталізовані прибулими на місце подій медиками.

Нагадаємо, раніше видання "Коментарі" повідомляло про те, що в американському місті Сан-Рафел, що в штаті Каліфорнія на концерті відбулася стрілянина. Прибулі на місце подій правоохоронці зуміли запобігти спробі до втечі учасників стрілянини. Вони намагалися втекти на своєму легковому автомобілі. Усередині салону, правоохоронцями було виявлено четверо осіб, троє з яких були поранені. Детальніше про це читайте в нашій статті.

Також портал "Коментарі" інформував про те, що в центрі столиці США невідомий відкрили вогонь в громадському місці. Повідомляється, що правопорушники стріляли в ресторан, на літньому майданчику якого перебували відвідувачі. Після того як стрільцем було зроблено близько 20 пострілів він зник на своїй машині. Детальніше про це читайте в нашій статті.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини