Головна Новини Світ США У США невідомий влаштував стрілянину в боулінгу: є жертви
commentss НОВИНИ Всі новини

У США невідомий влаштував стрілянину в боулінгу: є жертви

Стрілка затримали і зараз він під вартою

27 грудня 2020, 10:20
Поділіться публікацією:

У суботу ввечері, 26 грудня, в місті Рокфорд (штат Іллінойс) невідомий влаштував стрілянину прямо в боулінг-клубі. В результаті інциденту загинуло троє людей, дві жертви — підлітки.

У США невідомий влаштував стрілянину в боулінгу: є жертви

стрілянина в Іллінойсі / фото: WIFR Newsroom

Відомо, що стрілка вже затримали, мотиви його вчинку поки залишаються невідомими. Співробітники поліції, які працюють на місці злочину, з'ясовують всі обставини того, що сталося.

Зловмисник відкривав вогонь як всередині приміщення боулінг-клубу Don Carter Lanes, так і на зовні. За попередніми даними, він убив трьох людей, двоє з яких — підлітки. Ще трьох госпіталізували в лікарню з пораненнями. Поліція каже, що напад було спонтанним, але хто потрапив під кулі стрілка — працівники закладу або відвідувачі, не вказується. Зловмисник затриманий і зараз знаходиться під вартою.

Шеф поліції Деніел О'Ши зазначив, що співробітники поліції при затриманні стрілка не відкривали вогонь.

Мер міста Рокфорд Том Макнамара відреагував на те, що трапилося і сказав, що його думки зараз з тими сім'ями, які втратили своїх близьких. Також він побажав якнайшвидшого одужання тим людям, яких госпіталізували з пораненнями.

Нагадаємо, біля собору Святого Іоанна Богослова в Гарлемі (США) чоловік, озброєний двома пістолетами, відкрив вогонь під час святкового передріздвяного заходу. Він просив убити його і відмовлявся скласти зброю.

Раніше видання "Коментарі" повідомляло, що у Франції домашній тиран застрелив трьох поліцейських, які приїхали на виклик до нього в будинок. Чоловік відкрив вогонь по жандармах, а після підпалив свій будинок. Чи був спійманий злочинець — не повідомляється.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини