Головна Новини Світ США У США оцінили перспективу війни з Росією
commentss НОВИНИ Всі новини

У США оцінили перспективу війни з Росією

Колишній радник президента США за часів адміністрації Трампа Джон Болтон вважає, що Байден повівся на блеф Путіна

14 вересня 2024, 16:05 comments1506
Поділіться публікацією:

Війна, яку сьогодні веде Кремль проти України – це межа можливостей нинішньої російської армії. Отже, загрози, які ми систематично чуємо від Москви на адресу західних країн – це лише блеф, на який, на превеликий жаль, повівся президент США Джо Байден. Як повідомляє портал "Коментарі", таку думку в інтерв'ю Times Radio висловив колишній радник президента США за часів адміністрації Трампа Джон Болтон.

У США оцінили перспективу війни з Росією

Джон Болтон. Фото: з відкритих джерел

Неготовність Адміністрації Байдена знімати заборону на удари американською зброєю по території РФ Болтон називає проявом "абсолютно нестратегічного підходу" щодо війни в Україні, який демонструє адміністрація Байдена протягом двох із половиною років.

"Росія їх постійно стримує через цю загрозу ширшій війні, на яку Росія не здатна. Незважаючи на те, що ми не змогли стримати російський напад у лютому 2022 року, росіяни утримали нас від допомоги Україні та ретельної систематичної стратегії, яка могла б привести цю війну до зовсім іншої точки, ніж зараз", — сказав політик.

Болтон заявив, що для війни проти НАТО Росія просто не має вільних армійських підрозділів — якби такі були, то їх би кинули на фронт в Україні, де Росія протягом двох років демонструє "жалюгідні показники" територіального просування.

Що стосується загрози потенційного використання ядерної зброї, то, за словами Болтона, американська розвідка показала, що Росія жодного разу не наводила на боєздатність свої ядерні сили в ті моменти, коли Путін в черговий раз починав лякати світ ядерним апокаліпсисом.

Читайте також на порталі "Коментарі" — у Зеленського відповіли на нові погрози Путіна.

Також видання "Коментарі" повідомляло – ЗМІ дізналися, на що може піти Путін, щоб залякати Захід.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.

Новини