Головна Новини Світ США У США одна з трас виявилася засипаною доларами (ВІДЕО)
commentss НОВИНИ Всі новини

У США одна з трас виявилася засипаною доларами (ВІДЕО)

Американські поліціянти закликають тих, хто не повернув знайдені на дорозі купюри, зробити це негайно

20 листопада 2021, 19:45
Автор:
avatar

Денис

Поділіться публікацією:

У США одна з трас виявилася засипаною доларами (ВІДЕО)

Долар. Фото: Pixabay

У Сполучених Штатах Америки трасу засипало доларами. Про це пише видання Associated Press.

В американському штаті Каліфорнія одну з автошляхів засипало грошима. Повідомляється, що доларові купюри опинилися на землі після того, як із броньованого фургона, що перевозив готівку, під час руху випало кілька мішків із банкнотами. Більшість із купюр були номіналом від одного до 20 доларів.

Водії, які їхали за фургоном з задніми дверима, що відкрилися, почали зупинятися і підбирати гроші. Як зазначається в матеріалі, правоохоронці, які прибули на місце подій, почали заспокоювати громадян і вимагали повернути кошти, які вони підібрали з дороги.

Правоохоронці закликають тих, хто не повернув знайдені купюри, зробити це негайно. А якщо ні, то їм може загрожувати пред'явлення офіційних звинувачень.

Нагадаємо, раніше портал "Коментарі" поінформував про те, що у Польщі українцю загрожує тюремний термін. Польські правоохоронці звинувачують громадянина України у посяганні на фізичну недоторканність неповнолітньої особи. За інформацією ЗМІ, чоловік погладив по голові і поцілував у чоло школярку, з якою не був знайомий. На своє виправдання підозрюваний заявив поліцейським, що не мав злого наміру.

Також сайт "Коментарі" повідомляв про те, що у Сполучених Штатах Америки сталася смертельна аварія. На злітно-посадковій смузі військової бази сталася аварія за участю двох навчально-тренувальних реактивних літаків. Внаслідок пригоди один пілот отримав смертельні поранення. Двоє чоловіків отримали травми різного ступеня важкості.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини