Головна Новини Світ США У США оголосили 23 види тварин вимерлими
commentss НОВИНИ Всі новини

У США оголосили 23 види тварин вимерлими

У списку вимерлих видів - белоклювий дятел. Раніше він був представником найбільших дятлів на території США

1 жовтня 2021, 01:04
Поділіться публікацією:

Служба охорони рибних ресурсів і диких тварин США (FWS) оголосила 23 види тварин вимерлими. Про це повідомляє BBC.

У США оголосили 23 види тварин вимерлими

Белоклювий дятел - фото з відкритих джерел


У списку — 11 птахів, один вид кажанів, два види риб, одна рослина, а також 8 видів мідій. До цього у FWS повідомили, що прийняли рішення після "детального аналізу наукових даних про ці види".


"Кожен представник з цих 23 видів — величезна втрата для природної спадщини нашої країни і глобального біологічного різноманіття. Це чергове нагадування нам про те, що вимирання — наслідок змін у навколишньому середовищі, які спровокувала людина", — пояснила Бріджит Фейхі, представниця організації.


У списку вимерлих видів — белоклювий дятел. Раніше він був представником найбільших дятлів на території США. Однак, в останній раз його бачили в штаті Луїзіана в 1944 році. У 1967 році їх додали в список видів, що знаходяться на межі вимирання. Ще одна птах, якого оголосили видом, вимер — білоголовий певун. Їх не бачили з 1967 року. Також в списку є екзотичні птахи, що жили на гавайських островах. Це гуамська летюча лисиця (острів Гуам).


Нагадаємо, два леви в сафарі-парку етава в північному індійському штаті Уттар-Прадеш дали позитивний результат на COVID-19. Про це пише CNN. Зразки були відправлені на випробування після того, як у обох левів виявили високу температуру. Влада штату відзначають, що тварини під час хвороби перебували в стабільному стані і за їх здоров'ям регулярно стежив. Варто відзначити, що на початку цього тижня зараження коронавірусів діагностували у восьми левів в зоологічному парку Неру в Хайдарабаді. Міністерство навколишнього середовища, лісів і зміни клімату Індії раніше заявило, що, грунтуючись на досвіді з іншими тваринами зоопарку, які також дали позитивний результат на COVID-19 по всьому світу, немає ніяких фактичних доказів того, що тварини можуть передавати цю хворобу людям в подальшому .




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини